سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

قیمت نفت در معاملات امروز بازار جهانی

قیمت نفت در معاملات امروز بازار جهانی با ۶۵ سنت معادل ۱.۰۱ درصد افزایش به ۶۴ دلار و ۸۱ سنت رسید.

قیمت نفت

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، در حالی که تنش ها در خاورمیانه و کاهش تولید اوپک مانع از افت قیمت نفت برنت به زیر ۶۴ دلار شده است، قیمت نفت امروز افزایش داشت، اما به دلیل اختلافات تجاری آمریکا و چین و تاثیر منفی آن بر میزان مصرف نفت، رشد قیمت ها محدود بود.

اوپک و متحدانش از جمله روسیه هفته گذشته توافق کردند که کاهش تولید نفت را تا مارس ۲۰۲۰ تمدید کنند. کاهش تولید ها و تنش ها در خاورمیانه به ویژه حول برنامه هسته ای ایران موجب شده تا قیمت نفت برنت در سال جاری میلادی حدود ۲۰ درصد افزایش یابد.

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت امروز با ۶۵ سنت معادل ۱.۰۱ درصد افزایش به ۶۴ دلار و ۸۱ سنت رسید. قیمت نفت خام آمریکا نیز امروز با ۸۲ سنت معادل ۱.۴۲ درصد افزایش به ۵۸ دلار و ۶۵ سنت رسید.

اظهارات یکی از فرماندهان نظامی ایران مبنی بر اینکه توقیف نفتکش ایرانی توسط انگلیس در نزدیکی سواحل جبل الطارق بی پاسخ نخواهد ماند در رشد قیمت نفت موثر بود.

رابرت یاوگر، تحلیلگر بازار نفت در این باره گفت: «اظهارات مقام نظامی ایران در مورد تلافی وضعیتی که در جبل الطارق پیش آمده بر بازار نفت تاثیر گذاشته است.»

در همین حال افزایش تنش ها موجب شده تا ایران و آمریکا تا آستانه یک رویارویی نظامی پیش بروند. اتحادیه اروپا روز سه شنبه از ایران خواست تا اقدامات خود در زمینه کاهش تعهدات برجامی اش را به عقب برگرداند. این در حالی است که واشنگتن سال گذشته با خروج یکجانبه از برجام تحریم هایی را علیه ایران به اجرا گذاشته است.

فیل فلین، تحلیلگر بازار نفت در این باره گفت: «بازار بین نگرانی ها در مورد کند شدن رشد اقتصادی و بالا گرفتن ریسک های ژئوپلتیک در خاورمیانه گرفتار شده است.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه