English

برات قبادیان مطرح کرد؛

به کارگیری سربازان در توسعه فناوری شرکت های بخش خصوصی

معاون فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت، گفت: طرح تاپ از ابتدای سال جاری با ثبت 204 نیاز فناوری از دانشجویان، اساتید و سربازها برای تامین نیاز آنها استفاده شود که برای نخستین بار است در قالب طرح تاپ سرباز برای بخش خصوصی در بخش تحقیق و توسعه بکار گرفته می شود.

به کارگیری سربازان در توسعه فناوری شرکت های بخش خصوصی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه صنعت و معدن نقش 30 درصدی در تولید ناخالص ملی دارد موضوع بهره وری اهمیت ویژه ای دارد، گفت: در حال حاضر انقلاب چهارم صنعتی به عنوان یک پدیده نو مطرح هست که بسیاری از کشورها دستاوردهای خوبی داشته اند و ایران در حال حاضر نسبت به آن عقب است.

برات قبادیان با بیان اینکه پیش از بخشی از فناوری بنگاه ها از خارج انجام می شد، افزود: برای ثبت این تقاضاها سامانه تاپ ثبت شد که تاکنون 679 بنگاه از ابتدای سال تاکنون در آن اطلاعات خود را وارد کرده اند.

او با تاکید بر اینکه تامین تقاضا برای فناوری از طرف عرضه انجام خواهد شد، افزود: طرف عرضه منابع انسانی متبحر است که در شکل های استاد، دانشجو و سرباز تاپ برنامه ریزی شده است.

قبادیان با تاکید بر اینکه 204 نیاز و 251 پروژه از سوی بنگاه ثبت شده است، تصریح کرد: پس از اینکه نیازهای بنگاه ها در سامانه به سطح مشخصی رسید اساتید و دانشجوها می توانند بر مبنای تخصص خود در اجرای پروژه ها فعال شوند، به همین دلیل این طرح به نزدیک صنعت و دانشگاه کمک می کند. 

او با تاکید بر اینکه طرح تاپ به توسعه بهره وری نیز کمک می کند، گفت: در 100 سال گذشته طرحی برای تسهیل بخش صنعت و دانشگاه تاکنون اجرا نشده است.

معاون فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه 5 استان بیشترین استقبال را از طرح داشته اند، تهران، خوزستان، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد احمد پیشتر سامانه فعال شده است، اما در استان های تهران، مرکزی، البرز، قم و زنجان بیشترین درخواست را تاکنون ثبت کرده اند که البرز پیش قراول تمام استان های کشور است.

او با تاکید بر اینکه طرح تاپ می تواند در سطح ملی و در همه وزارتخانه‌ها همچون کشاورزی، نفت، دادگستری و...اجرا شود تا بر مبنای نیاز آن ها، در راستای برآورده کردن تقاضا عمل کند، گفت: برای جلوگیری از کند شدن اجرای این طرح در حال حاضر آن را به بخش صنعت و معدن محدود کرده ایم و اولویت ورود بنگاه های است که واحد آر ان دی دارند.

رییس مرکز فناوری های پیشرفته با اشاره به اینکه 68 درصد مجوزهای R&D در دوران دولت یازدهم و دوازدهم بوده است، گفت: این نخستین بار است که در قالب طرح تاپ سرباز برای بخش خصوصی در بخش تحقیق و توسعه بکار گرفته می شود.

حسن آقا کثیری با بیان اینکه اساتید می توانند فرصت های مطالعاتی خود را در صنعت بگذارند، گفت: در حال حاضر استراتژی ورود به انقلاب صنعتی چهارم تدوین شده است.

او با تاکید بر اینکه 90 درصد اقتصاد دانش بنیان مربوط به 2000 شرکت دانش بنیان صنعتی است، گفت: در حال حاضر 4400 شرکت دانش بنیان در کشور داریم که به سه گروه نوپا، صنعتی و فناورانه هستند. 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه