سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

وزیر صنعت، معدن و تجارت:

برای تحقق رونق تولید ایجاد یک باور عمومی ضرورتی غیرقابل انکار است

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امروز برای تحقق رونق تولید، ایجاد یک باور عمومی ضرورتی غیرقابل انکار است که متناسب با آن باید فضا سازی لازم نیز صورت گیرد.

رضا رحمانی

به گزارش خبرگزاری موج، رضا رحمانی  وزیر صنعت، معدن و تجارت در جلسه مشترک با دست اندرکاران برگزاری "روز صنعت و معدن" امسال، گفت: اهمیت حمایت از تولید هنوز آنچنان که شایسته است در جامعه نهادینه نشده و این دغدغه هم باید مورد عنایت خاص مردم باشد و هم سایر بخش های دخیل در حوزه کسب و کار که باید قدم های های محکمترو موثرتری در این مسیر بردارند.

وی افزود: امروز برای تحقق رونق تولید، ایجاد یک باور عمومی ضرورتی غیرقابل انکار است که متناسب با آن باید فضا سازی لازم نیز صورت گیرد.

رحمانی گفت: امسال و با لحاظ برنامه های گسترده وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص لزوم فرهنگ سازی در عرصه ساخت داخل و رونق تولید امیدوارم با برنامه ریزی دقیق، "روز صنعت و معدن" سرآغاز یک نگاه فرهنگی وسیع تر در سطح جامعه برای پاسداشت جایگاه این بخش مهم اقتصادی باشد.

وزیر صمت تصریح کرد: در بخش کلان و از نقطه نظر مقام معظم رهبری بخش تولید آن چنان دارای اهمیت بوده که در چند سال اخیر جدا از حمایت های بی دریغ صورت گرفته، حتی در نامگذاری سنوات هم ایشان این حوزه را مورد عنایت ویژه خود قرار داده اند.

رحمانی گفت: جلب نظر و حمایت های مردم از بخش تولید و ساخت داخل می تواند این زنجیره را تکمیل و زمینه ساز توسعه پایدار کشور شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه