سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

وزیر صنعت؛

مشکل نقدینگی و ماده اولیه تولید را با کمک وزارت اقتصاد و بانک مرکزی حل خواهیم کرد

وزیر صنعت، معدن و تجارت به بحث تامین نقدینگی واحد‌های تولیدی اشاره کرد و افزود: برای تحقق پذیری هدف مدنظر با وزیر اقتصاد و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی و مدیران عامل برخی از بانک‌ها گفتگو و تبادل نظر شده است.

رضا رحمانی وزیر صنعت،معدن و تجارت

به گزارش خبرگزاری موج، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدت و تجارت در رادیو اقتصاد ضمن تبریک سال نو و بهار طبیعت افزود: وزارت صمت برای دستیابی به این مهم از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات موجود بهره گیری خواهد کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه شاه بیت تهاجم اقتصادی دشمنان تعطیلی صنایع و واردکردن لطمات شدید به پیکره تولید داخلی بود، اظهارداشت: تیر دشمنان به همت صنعتگران، مردم و مسئولان در سال گذشته به سنگ خورد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: چرخ تولید و صنعت کشور متاثر از تهاجم اقتصادی دشمنان نه تنها از حرکت باز نایستاد بلکه با قوت و قدرت به سمت جلو در حال حرکت است.

وی همچنین افزود: خوشبختانه با نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام سال « رونق تولید » انرژی‌ها مضاعف و همین طور فضا را برای برخی از فعالیت‌ها در جهت حمایت از تولید ملی باز کرده است.

رحمانی اظهارداشت: وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این مسیر برنامه‌های مختلفی مانند تامین مواد اولیه، نقدینگی و بسیاری موارد دیگر را همچون سال قبل به شدت دنبال خواهد کرد.

وی گفت: مشکلات تامین مواد اولیه داخلی واحد‌های تولیدی نسبت به خارجی کمتر است، اما ضرورت دارد برخی تصمیمات در مسیر مزبور اصلاح شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت به بحث تامین نقدینگی واحد‌های تولیدی نیز اشاره کرد و افزود: برای تحقق پذیری هدف مدنظر با وزیر اقتصاد و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی و مدیران عامل برخی از بانک‌ها گفتگو و تبادل نظر شده است.

وی تاکید کرد: امسال باید توجه ویژه‌ای برای تامین نقدینگی واحد‌های تولیدی در کشور صورت گیرد چرا که نقدینگی در تولید مثل آب به مزرعه و خون به رگ است.

رحمانی گفت: خوشبختانه امکانات و تجهیزات خوبی برای تولید در بخش‌های مختلف کشور وجود دارد که برای رونق تولید و اشتغال باید به بهترین وجه ممکن بستر تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی را در جامعه فراهم کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: امسال ۱۵ پروژه ویژه در حوزه صنعت، معدن و تجارت طراحی شده است.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه پروژه‌های مزبور جدید هستند، اظهاردشت: برخی از این پروژه‌ها در سال حمایت از کالای ایرانی در کشور آغاز شد و امسال نیز بصورت جدی دنبال می‌شود.

رحمانی در ادامه نوسازی صنایع، فعال سازی معادن کوچک، تکمیل زنجیره ارزش فلزات اساسی مانند فولاد، آلومینیوم و مس، نظام جامع و نوین عرضه و فروش، تکمیل و اجرای سامانه‌های الکترونیکی مختلف از جمله سامانه جامع انبار، تجارت، مبارزه با قاچاق کالا و بسیاری موارد دیگر را از جمله این برنامه‌ها برشمرد و یادآورشد: آثار اجرای برنامه‌های مزبور منجر به تقویت تولید ملی، اصلاح شبکه‌های توزیع، رفع مشکل پدیده دلالی و واسطه گری، گسترش شفافیت، مبارزه با قاچاق، خدمات رسانی بهتر به مردم و ... خواهد شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه