سرخط خبرها
  • سایت یونانی: طارمی آماده ترک المپیاکوس
  • سرپرست وزارت دفاع:‌ بدون تردید به هرگونه نقض مفاد آتش‌بس، پاسخ خواهیم داد
  • رئیس جمهور: کشور به ‌عمل و تلاش نیاز دارد نه ادعا و شعار
  • رونمایی از نرم‌افزار جامع زائر قائد تسهیل خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع رهبر شهید بیمه می‌شوند
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود

تداوم رکود و شانس دولت در نتیجه انتخابات ۹۶ / تبادلات بانکی منحصر به واردات است

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با تاکید بر اینکه رکود همچنان ادامه دارد بیان داشت: دولت باید با سرمایه گذاری اقتصاد کشور را از رکود خارج کند، و اگر رکود را بر طرف نکند ممکن است در انتخابات آینده شکست بخورد.

UHLQ6zf3HTqI
اسدالله عسگر اولادی در گفتگو با علی کاظمی خبرنگار خبرگزاری موج، ارتباط برقرار شده بانکی را صرف در خصوص تبادلات یورویی عنوان کرد و گفت: بانک های آمریکایی همچون گذشته به سیاست های تحریمی ادامه می دهند و مانع تبادلات یورویی می شوند. رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با تاکید بر اینکه رکود همچنان ادامه دارد بیان داشت: دولت باید با سرمایه گذاری اقتصاد کشور را از رکود خارج کند، و اگر رکود را بر طرف نکند ممکن است در انتخابات آینده شکست بخورد. وی افزود: در هفته اخیر گشایش هایی شده است و بانک های اتریش و آلمان گشایش اعتبار لازم را انجام داده اند، و یورو قابل تبادل است. وی با بیان اینکه گشایش های نفتی رونق ندارد و در داخل کشور هم مشکلات بسیاری وجود دارد، خاطر نشان کرد: مشکلات ارزی و مشکلات انتقال پول از جمله مشکلات حل نشده هستند. عسگر اولادی با اشاره به اینکه سیاست دولت همچنان سعی در مهار تورم است، تصریح کرد: اگرچه دولت سعی در کاهش تورم دارد، اما گرانی ها نمی گذارند این اتفاق رخ دهد. دولت از یک جهت تورم را مهار کرده است، ولی قیمت کالاهای مصرفی همچنان در حال افزایش است و خرج مصرف کننده و حقوق بگیر بالاست. وی اظهار داشت: تبادلات فعلی فقط جهت انجام واردات است و ما برای صادرات مجاز به تبادلات بانکی با اروپا نیستیم و مشکلات آن همچنان پا برجاست. به گزارش موج، دولت یازدهم در حالی با شعار گشایش اقتصادی در مدت ۱۰۰ روز موفق به جلب آرای عمومی و به دست گرفتن سکان اداره کشور شد، که اکنون با گذشت چند صد روز و باقی ماندن کمتر از یک سال از عمر دولت، سایه رکود بر بخش های مختلف اقتصادی بیشتر گسترده شده و واحدهای تولیدی و صنعتی روز به روز تعطیل می شوند و رئیس جمهور و معاونینش هر چند وقت یک بار اعلام می کنند، که ما از رکود عبور کردیم. اخیرا هم وزیر صنعت که از پیر ترین افراد کابینه روحانی است در همایش ویژه اصناف، در کمال تعجب، تعطیلی واحدهای صنعتی و تولیدی را امری طبیعی خواند و گفت: ما در خبر ها نمی شنویم که کرکره‌ای پایین آمده و واحدی تعطیل شده باشد. ورود بی حساب و کتاب کالاهای مصرفی از مبادی رسمی و غیر رسمی به صورت قاچاق، خنجری بر قلب صنعت داخلی است که توجه دولت بر گمرکات و کنترل ورود کالاهای غیر ضروری را می طلبد. عدم وجود سیاستهای کارآمد نظیر تعرفه‌های منطقی از جمله دلایلی هستند که نه تنها باعث نمی شود، قاچاقچیان و سودجوبان نسبت به ورود کالاهای مصرفی بی انگیزه شوند، بلکه این شرایط سبب تشویق آنان می شود تا اقتصاد کشور را در اوج بی مهری به سمت رکود روز افزون سوق دهند.    
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه