سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج فارس در گفتگو با موج؛

بهره برداری از فاز چهارم پالایشگاه ستاره خلیج فارس در ۳۶ ماه آینده

محمدعلی دادور گفت: هنوز ۱۹۰ میلیون دلار از اعتبارات دولتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس باقی مانده که در راه اندازی فاز چهارم با تامین این اعتبارات عملیات بخش تقطیر و بهینه سازی در مدت ۳۶ ماه به بهره برداری خواهد رسید.

محمدعلی دادور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، یکی از مهمترین برنامه های توسعه ملی در سال های اخیر خودکفایی در تولید بنزین بوده که با افتتاح فاز سوم ستاره خلیج فارس این هدف محقق شده و حتی ایران قابلیت صادرات بنزین نیز پیدا کرده است، مدیرعامل ستاره خلیج فارس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج درباره اینکه آیا ستاره خلیج فارس در آینده رویکرد صادراتی خواهد گرفت یا خیر، گفت: با توجه به اینکه تولید بنزین در ستاره خلیج فارس جزو برنامه های سازمان برنامه و بودجه و لایحه بودجه ای کشور آمده تنها در صورت تصمیم گیری دولت، وزارت نفت و شرکت پالایش و پخش امکان هدف گذاری آن در آینده وجود دارد.

محمد علی دادور همچنین با اشاره به اینکه از ۲۶۰ میلیون دلار اعتبار تخصیص یافته برای اجرای فازهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس تصریح کرد: در حال حاضر ۹۰ میلیون دلار از اعتبار تخصیص یافته در فازهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس هزینه شده است و ۱۹۰ میلیون دلار باقی مانده است که برای راه اندازی فاز ۴ پالایشگاه پس از تامین از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی هزینه خواهد شد.

پالایشگاه-نفت ایران

او درباره فاز چهارم پالایشگاه ستاره خلیج فارس نیز تصریح کرد: در حال حاضر عملیات اجرای فاز چهارم آغاز شد و طبق برنامه ریزی ها برای اجرای بخش تقطیر و ...24 ماه زمان تعیین شده و با در نظر گرفتن بخش بهینه سازی، ساخت و عملیاتی شدن فاز 4 پالایشگاه ستاره خلیج فارس 36 ماه زمان نیاز خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، در حال حاضر رشد سالانه مصرف بنزین در ایران هفت درصد است که اگر این روند مصرف بهینه سازی نشود ایران یا باید دست به واردات مجدد بزند یا ساخت پالایشگاه را همچنان در دستور کار خود قرار دهد که با توجه به رشد مصرف در 10 سال آینده برای ساخت پالایشگاه  بیش از 50 میلیارد دلار به دولت تحمیل خواهد شد که نه تنها اقتصادی نیست بلکه نوعی اتلاف منابع و آسیب به منافع ملی است، از این رو بهینه سازی مصرف سوخت در خودروهای ساخت داخل و نوسازی خودروهای فرسوده دو اقدامی است که دولت باید در دستور کار قرار دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه