سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

معاون وزیر ارتباطات:

اپراتورها مجازند بر اساس تحلیلی که از بازار دارند قیمت ها را اعلام کنند

حسین فلاح جوشقانی گفت: هزینه های خدمات اپراتورها در چند ماه گذشته با افزایش قیمت ارز، افزایش یافته اما در کمیسیون تنظیم مقررات سقف و کف برای قیمت ها تعیین شده است، بنابراین اپراتورها مجازند بین سقف و کف و بر اساس تحلیلی که از بازار دارند قیمت ها را اعلام کنند.

تلفن همراه

به گزارش خبرگزاری موج، معاون وزیر ارتباطات گفت: بسته حمایتی مقابله با تحریم ها و نوسانات ارزی در وزارت ارتباطات تهیه و در ستاد اقتصادی دولت مطرح شده که براساس آن مشکل تامین ارز اپراتورها حل می‌شود.

حسین فلاح جوشقانی رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره ارائه ارز به اپراتورهای تلفن همراه اظهار کرد: با تمهیدات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و بانک مرکزی، بسته مقابله با تحریم و نوسانات ارز در این وزارتخانه برای تامین ارز اپراتورهای تلفن همراه تهیه و در ستاد اقتصادی دولت مطرح شد، بنابراین در این زمینه مشکلی وجود ندارد.

رییس رگولاتوری افزود: پیش از این اپراتورها نیازهای خود را به ما اعلام کرده بودند و پس از بررسی و تایید معاونت توسعه، هماهنگی و امور پشتیبانی و بانک مرکزی نیازها تایید و هماهنگی های ارزی در دولت انجام شد.

فلاح جوشقانی با بیان اینکه طرح رجیستری در اجرای صحیح اینترنت اشیا تاثیرگذار است خاطرنشان کرد: پس از اجرایی شدن اینترنت اشیا در کشور همه تجهیزات باید دارای شناسه IMEI باشند و به سیم کارت متصل شوند.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه تنها تامین کننده سرویس تلفن ثابت در کشور مخابرات است افزود: اگرچه استفاده از تلفن ثابت در سال های اخیر روند کاهشی دارد  اما وجود آن همچنان مورد نیاز است، البته حکم دیوان عدالت اداری برای حذف تعرفه تلفن ثابت مشکلاتی را برای مخابرات ایجاد کرد که راهکارهای مختلفی برای این معضل ارائه کرده ایم و در حال بررسی است.

در حال حاضر ۶تا۷ میلیون خط تلفن ثابت بدون کارکرد وجود دارد و هزینه نگهداری آن بیش از ۷ تا۸ هزار تومان در ماه است که برای این خطوط فقط آبونمان پرداخت می شود.

فلاح جوشقانی درباره تعرفه های تلفن همراه و شرکت  FCP افزود: در چند ماه گذشته با افزایش قیمت ارز، هزینه های خدمات اپراتورها نیز افزایش یافته اما در کمیسیون تنظیم مقررات سقف و کف برای قیمت ها تعیین شده است، بنابراین اپراتورها مجازند بین سقف و کف و بر اساس تحلیلی که از بازار دارند قیمت ها را اعلام کنند.

رییس رگولاتوری بیان کرد: اپراتورها در یکی دو سال گذشته با توجه به شرایط بازار، تعرفه ها را در پایین ترین میزان اعلام می کردند اما اکنون با توجه به شرایط اقتصادی تعرفه ها افزایش یافته است به طوری که اینترنت ۱۰ درصد و مکالمه ها با دو برابر افزایش قیمت مواجه هستند که این افزایش همچنان طبق مقررات است.

وی افزود: مخابرات با طرح همکدسازی ۷۰ درصد قیمت ها را کاهش داد، اما اکنون قیمت ها به سقف رسیده است و گزارش این کار برای کمیسیون تنظیم مقررات آماده شده که بر اساس جمع بندی کمیسیون تنظیم مقررات قیمتی خلاف قانون و بالاتر از سقف تعیین شده نداشتیم. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه