رئیس کل بانک مرکزی:

تحریم‌ های جدید آمریکا تاثیر زیادی بر فعالیت‌های اقتصادی و صنعت نفت ایران ندارد

رئیس کل بانک مرکزی ایران گفت: تحریم‌ های جدید آمریکا تاثیر زیادی بر فعالیت‌های اقتصادی و صنعت نفت ایران نخواهد داشت.

عبدالناصر همتی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از اسپوتنیک، عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی ایران طی مصاحبه‌ای با شبکه خبری اسپوتنیک روسیه گفت: تحریم‌ های جدید آمریکا تاثیر زیادی بر فعالیت‌های اقتصادی و صنعت نفت ایران نخواهد داشت. 

وی تاکید کرد: آمریکا هر کار که می‌خواسته است انجام داده است. کار اصلی آنها در راستای تحریم‌ها، کاری که هر روز انجام می‌دهند، تلاش برای محدود کردن فعالیت‌های اقتصادی ایران و صادرات نفت است. به نظر من بعد از ماه نوامبر نیز اتفاق خاصی نخواهد افتاد. 

همتی تاکید کرد که با توجه به نتایج نشست مقامات بانک مرکزی ایران و روسیه  ایران انتظار دارد تا سهم ارزهای ملی در مبادله با روسیه افزایش یابد.

وی افزود: در دیدار مقامات بانک مرکزی دو کشور یک توافق خوب برای کنار گذاشتن دلار و استفاده از ارزهای ملی در مبادلات دو کشور صورت گرفت. 

رئیس کل بانک مرکزی ایران تاکید کرد: در حال حاضر حدود ۳۰ درصد از مبادلات تجاری بین ایران و روسیه به ارزهای ملی دو کشور انجام می‌شود و امیدواریم این سهم روز به روز افزایش یابد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه