سرخط خبرها
  • تفاهم‌نامه ریلی منطقه آزاد ارس و راه‌آهن امضا شد
  • تارتار: حضور در مسابقات آسیایی حق ما بود/ منتظر رأی استیناف می‌مانیم
  • تأکید اژه‌ای بر تکریم هر چه بیشتر مراجعان به پزشکی قانونی
  • آماده‌سازی ۱۳ پارکینگ در حاشیه آزادراه تهران–کرج–قزوین برای مدیریت تردد
  • استقرار کلاه‌سبزهای ارتش در مرزها‌ی ایران
  • سایت یونانی: طارمی آماده ترک المپیاکوس
  • سرپرست وزارت دفاع:‌ بدون تردید به هرگونه نقض مفاد آتش‌بس، پاسخ خواهیم داد
  • رئیس جمهور: کشور به ‌عمل و تلاش نیاز دارد نه ادعا و شعار
  • رونمایی از نرم‌افزار جامع زائر قائد تسهیل خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع رهبر شهید بیمه می‌شوند
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت

شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد:

توزیع بنزین سوپر از نهم مهرماه در تهران آغاز شده است

افزایش مصرف بنزین و رکورد شکنی مصرف آن در فصل تابستان موجب شد تا مسئولان شرکت ملی پالایش و پخش آمار مصرف بنزین را محرمانه اعلام کنند؛ اما با ورود به فصل پاییز و کاهش مصرف توزیع بنزین سوپر مجددا از سر گرفته شد.

بنزین

به گزارش خبرگزاری موج، از آغاز اختلال در تولید و عرضه بنزین سوپر در کشور بیش از دو ماه می‌گذرد. این در حالیست که پیش‌بینی‌ حل این مشکل از ابتدای مردادماه حکایت داشت که البته با گذشت دو ماه این اختلال همچنان در مراکز عرضه بنزین در کشور وجود داشته است.

به هرحال اواخر هفته گذشته شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، اعلام کرد توزیع بنزین سوپر از بعدازظهر دوشنبه (نهم مهرماه) در تهران آغاز شده است.

بنا به نبود سیاست‌های کنترل مصرف بنزین، در ابتدای تابستان شاهد روند رو به رشد مصرف بنزین در کشور بودیم تا اینکه در روز سی و یکم تیرماه سال جاری با ثبت مصرف ۱۲۱ میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر در یک شبانه روز رکورد جدیدی در تاریخ مصرف بنزین کشور ثبت شد.

در میانه تیرماه با شدت گرفتن مصرف بنزین، صنعت پالایش نفت کشور، تولید با تمامی ظرفیت را در دستور کار قرار داد و در ادامه رکوردشکنی های مصرف افسارگسیخته بنزین، بنزین سوپری که روزانه به میزان ۳ میلیون لیتر تولید می‌شد، با اختلاط با بنزین پایه و نفتا به ۱۰ میلیون لیتر بنزین با اکتان ۸۷ تبدیل شده و به جایگاه‌های عرضه سوخت ارسال می‌شد و اکنون که ظاهرا مصرف بنزین کاهش پیدا کرده است عرضه بنزین سوپر در جایگاه ها از سر گرفته شده است.

باید گفت آمار مصرف بنزین از پایان تیرماه تاکنون محرمانه است و حتی روابط عمومی وزارت نفت نیز از انتشار این آمار خودداری می‌کند و این محرمانه نگه داشتن آمارها با شفافیت در تضاد است و بهتر آن است که مسئولان شرکت ملی پالایش و پخش به جای محرمانه نگه داشتن آمار های مصرف سوخت هر چه سریعتر به دنبال راه کاری برای کنترل مصرف بنزین در کشور باشند.کار شناسان بازگشت به سهمیه بندی و استفاده از کارت سوخت شخصی را به عنوان بهترین راه کار کنترل مصرف بنزین معرفی می‌کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه