سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

نوبخت خبر داد

عملیاتی شدن سیاست‌های جدید ارزی دولت

رییس سازمان برنامه و بودجه از عملیاتی شدن سیاست‌های جدید ارزی دولت از سوی بانک مرکزی خبر داد.

محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت

به گزارش خبرگزاری موج، محمد باقر نوبخت، در نشست صبحانه کاری با اعضای اتاق بازرگانی ایران با اشاره به طراحی پنج بسته برای جبران تکانه‌های به وجود آمده در بخش تولید و همچنین حمایت از معیشت خانوار،  از عملیاتی شدن سیاست‌های جدید ارزی دولت از سوی بانک مرکزی خبر داد و گفت: در شرایطی که کشور دچار چالش‌هایی شده است، باید همه ظرفیت‌ها را کنار هم قرار دهیم تا بتوانیم از این چالش‌ها عبور کنیم.

وی افزود: این روزها در آستانه ورود به دومین مرحله تحریم‌ها قرار داریم که نه تنها خود تلاش به تحریم می‌کند بلکه همه کشورها را تهدید و ترغیب می‌کند که با او در این تحریم خلاف عرف بین‌الملل همراهی و هماهنگی داشته باشد.

معاون رییس جمهوری تاکید کرد: مهم ترین وظیفه‌ای که در دولت برعهده دارد، موضوع تعادل اقتصادی و توسعه است که تاکنون توسعه متوازن نبوده و با توجه به نوعی غفلت ناشی از آمایش سرزمین در سطح استان‌ها و ملی است که خوشبختانه سال قبل سند آمایش تک تک استان‌ها آماده شد و در آغاز امسال به مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سپردیم و  تا پایان سال جاری به سند آمایش ملی دست پیدا می‌کنیم.

رییس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه تعادل اقتصادی از طریق اعمال سیاست های اقتصادی اعم از سیاست های پولی و مالی از طریق تسویه بازارها انجام می‌شود، تصریح کرد: از بازارهای چهارگانه، در برخی از آنها دچار عدم تعادل به دلیل عدم تسویه آنها هستیم.

نوبخت با بیان اینکه امروزه بازار پول دچار عدم تعادل است و اثرات آن را در بازار ارز نیز مشاهده می‌کنیم، افزود: بازار سرمایه این روزها شاهد رشد است و می توانیم از این بازار به عنوان محلی برای سرریز شدن مشکلات بازار پول استفاده کنیم.

رییس سازمان برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: بازار کالا سومین بازار است که به دلیل موضوع بازار پول و نقدینگی و مسائل موجود در بازار ارز دچار چالش‌هایی شده که باید به سرعت به آن بپردازیم. بازار چهارم بازار کار است که چیزی در حد سه میلیون و ۲۰۰ هزار بیکار در این بازار وجود دارد هرچند جمعیت شاغل طی سال‌های گذشته افزایش یافته اما آمار جمعیت بیکاران کاهش نداشته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه