سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

شرکت دولتی هندی درخواست کرد

تقاضای یک میلیون بشکه نفت بیشتر از ایران

شرکت بهارات پترولیوم که شرکتی دولتی در هند است خواستار بشکه های بیشتری از نفت ایران شد.

ایران و هند

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، شرکت دولتی بهارات پترولیوم هند از شرکت ملی نفت ایران خواسته است که یک میلیون بشکه نفت بیشتر در ماه ژوئن خریداری نماید.

این اقدام شرکت بهارات پترولیوم نشان می دهد که پالایشگاه های هندی در آستانه مهلت تعیین شده تا ماه نوامبر از سوی دولت آمریکا برای اجرای تحریم های جدید علیه ایران، تلاش دارند نفت بیشتری از تهران خریداری کنند.

پس از خروج ترامپ از برجام و دستور وی مبنی بر وضع مجدد تحریم ها علیه ایران، تکلیف صادرات نفت ایران در طی ماه های آینده چندان مشخص نیست.

برخی از این تحریم ها پس از یک دوره ۹۰ روزه در ۶ اوت به اجرا در خواهد آمد و بقیه تحریم ها به ویژه تحریم نفتی، پس از یک دوره ۱۸۰ روزه در ۴ نوامبر اجرایی خواهد شد.

بهارات پترولیوم هند

یکی از این منابع گفت: «در مقطع زمانی فعلی، نفت ایران از جذابیت برخوردار است... هزینه حمل نفت ایران پایین تر از تک محموله ها و دیگر نفت هاست.»

ایران موافقت کرده که به منظور تشویق هندی ها به خرید نفت بیشتر از این کشور، در سال 19-2018 محموله های نفتی را تقریبا به صورت رایگان به سواحل هند حمل نماید.

شرکت بهارات پترولیوم به درخواست اظهارنظر در این باره پاسخی نداده است.

هند بزرگترین مشتری نفت ایران پس از چین است و یکی از معدود کشورهایی است که در دور قبلی تحریم های غرب علیه ایران خرید نفت از این کشور را ادامه داد. تاکنون مکانیزم پرداخت پول نفت ایران توسط هند از تحریم های جدید آمریکا آسیبی ندیده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه