سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

رئیس کل بیمه مرکزی خبر داد

تمام تخفیف‌های بیمه ثالث با یک تصادف از بین نمی‌رود

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: طبق آیین نامه ماده۱۸قانون بیمه شخص ثالث، از این پس با وقوع تصادف و پرداخت خسارت، تنها بخشی از تخفیفات بیمه ای بیمه گذار از بین می رود و بقیه سابقه برای وی لحاظ خواهدشد.

همتی

به گزارش خبرگزاری موج، عبدالناصر همتی افزود: پیش از این با یک تصادف، حتی اگر فردی ۷۰ درصد تخفیف بیمه ای داشت کل سوابق تخفیفات بیمه ای وی از بین می رفت اما بر اساس آیین نامه جدید ماده ۱۸ قانون بیمه شخص ثالث که به تازگی به تصویب شورای عالی بیمه و هیات وزیران رسید، از این پس در تصادف اول ۲۰ درصد و در تصادف دوم ۳۰ و در تصادف سوم ۴۰ درصد تخفیفات بیمه ای فرد از بین می رود.

وی افزود: برای مثال اگر فردی با ۷۰ درصد تخفیف بیمه ای، در طول یک سال ۳ بار تصادف کند هم ۳۰ درصد تخفیف برای وی محفوظ خواهد ماند.

همتی با اشاره به اینکه این موضوع به عدالت نزدیک تر است گفت: البته این مورد برای بیمه ها بار مالی خواهد داشت و برای جبران آن، از این پس بجای ۱۰ درصد افزایش تخفیف، سالانه ۵ درصد به تخفیفات بیمه ای فرد اضافه می شود.

وی تصریح کرد: سوابق بیمه ای افراد که پیش از این جمع شده به طور کامل لحاظ می شود و موضوع کاهش تخفیف سالانه از ۱۰ به ۵ درصد از این تاریخ به بعد لحاظ خواهد شد.

رئیس کل بیمه مرکزی در مورد اتصال شرکتهای بیمه ای به بانک اطلاعاتی نیروی انتظامی در خصوص سوابق و نمره منفی رانندگان گفت: قرار بود شرکتهای بیمه با استفاده از بانک اطلاعاتی نیروی انتظامی، نمره منفی رانندگان را ملاحظه و به ازای هر نمره منفی ۱ درصد به حق بیمه وی اضافه کنند و ظرف سه ماه از تصویب آیین نامه ماده ۱۸ قانون بیمه شخص ثالث ، امکان دسترسی بیمه ها به بانک اطلاعاتی ناجا فراهم شود اما تاکنون این اتفاق نیافتاده و به تازگی مسئولان نیروی انتظامی اعلام کرده اند که در آینده این دسترسی فراهم خواهد شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه