سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

آژانس بین‌المللی انرژی:

آمریکا سال ۲۰۱۹ بزرگترین تولید کننده نفت جهان می شود

آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد: آمریکا تا سال ۲۰۱۹ از روسیه به عنوان بزرگترین تولیدکننده نفت جهان سبقت خواهد گرفت.

قیمت نفت

به گزارش خبرگزاری موج، آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد: آمریکا در سال ۲۰۱۹ بزرگترین تولد کننده نفت جهان خواهد شد.

مدیر اجرایی آژانس بین‌المللی انرژی، در توکیو گفت: اگر امسال چنین اتفاقی روی ندهد، قطعا تا سال آینده آمریکا از روسیه به عنوان بزرگترین تولیدکننده نفت جهان پیشی خواهد گرفت.

تولید نفت آمریکا اواخر سال گذشته برای نخستین بار از دهه ۱۹۷۰ به بالای ۱۰ میلیون بشکه در روز صعود کرد و از تولید عربستان سعودی جلو زد.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا اوایل ماه میلادی جاری اعلام کرد تولید این کشور تا اواخر سال ۲۰۱۸ از مرز ۱۱ میلیون بشکه در روز عبور خواهد کرد. با این سطح تولید، آمریکا از روسیه که حدود ۱۱ میلیون بشکه در روز تولید دارد، پیش خواهد افتاد.

بزرگترین تولید کننده نفت جهان

 از سال ۲۰۲۰ تولید نفت آمریکا به اوج خود می رسد

بیرول به رویترز گفت: وی انتظار ندارد پیش از سال ۲۰۲۰ تولید نفت آمریکا به اوج خود برسد و پیش‌بینی نمی‌کند ظرف چهار تا پنج سال آینده کاهش پیدا کند.

رشد تولید آمریکا بازارهای نفت جهانی را ملتهب نگه داشته است، زیرا در شرایطی روی داده که گروهی از تولیدکنندگان اوپک و غیراوپک به منظور تقویت قیمت‌ها به طور داوطلبانه میزان عرضه خود را محدود کرده‌اند.

بر اساس گزارش رویترز، نفت آمریکا همچنین به میزان فزاینده‌ای صادر می‌شود و سهم اوپک و روسیه را در بزرگترین بازارهای مصرف‌کننده جهان تصرف می‌کند. در این بین، واردات نفت این کشور هفته گذشته ۱.۶ میلیون بشکه در روز کاهش یافت و به ۴.۹۸ میلیون بشکه در روز رسید که پایین‌ترین حد از زمان آغاز ثبت این آمار از سوی اداره اطلاعات انرژی در سال ۲۰۰۱ بود و به این ترتیب بازاری که اوپک به مدت چندین دهه به آن متکی بود را تضعیف کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه