قیمت نفت به ۶۹ دلار و ۱۹ سنت رسید

هر بشکه نفت برنت دریای شمال در معاملات این روز با ۳۷ سنت افزایش نسبت به روز قبل به ۶۹ دلار و ۱۹ سنت رسید.

قیمت نفت

به گزارش خبرگزاری موج، قیمت جهانی نفت در معاملات روز چهارشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و از ۶۹ دلار عبور کرد.

هر بشکه نفت برنت دریای شمال در معاملات این روز با ۳۷ سنت افزایش نسبت به روز قبل به ۶۹ دلار و ۱۹ سنت رسید. قیمت نفت سبک آمریکا نیز با ۵۱ سنت افزایش به ۶۳ دلار و ۴۷ سنت در هر بشکه رسید.

بر این اساس قیمت جهانی نفت در پی عوامل مختلف به بالاترین رقم از سال ۲۰۱۴ تاکنون رسیده است.

افزایش رشد اقتصادی جهان و رشد مصرف یکی از علل رشد قیمت نفت طی روزهای اخیر عنوان شده است. اقدام اوپک در کاهش سطح تولید و تمدید چندباره این تصمیم عامل اصلی رشد قیمت نفت طی ماه های اخیر بوده است.

ویلیام لاگلین در این باره گفت: کاهش عرضه نفت که در پی تصمیم اوپک و تولیدکنندگان غیرعضو صورت گرفته است به همراه کاهش سطح ذخایر استراتژیک باعث رشد قیمت این محصول طی ماه ها و هفته های اخیر شده است.

رئیس صندوق بین المللی پول نیز اخیرا از روند رو به رشد اقتصاد جهان خبر داده و پیش بینی این نهاد بین المللی برای رشد اقتصاد جهان در سال 2018 را افزایش داده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه