سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

قیمت فلز زرد ۰.۶۰ درصد افزایش یافت

قیمت طلا در پایان معاملات روز جمعه با ۰.۶۰ درصد افزایش به ۱۲۷۴ دلار و ۱۶ سنت رسید. قیمت فلز زرد در این هفته رشد قیمت حدوداً یک‌درصدی را به ثبت رساند.

قیمت طلا و ارز

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، در معاملات کم حجم پیش از تعطیلات کریسمس روز جمعه قیمت طلا با افزایش همراه بود و دومین افزایش هفتگی متوالی را به ثبت رساند.

قیمت طلا در پایان معاملات روز جمعه با ۰.۶۰ درصد افزایش به ۱۲۷۴ دلار و ۱۶ سنت رسید. قیمت فلز زرد در این هفته رشد قیمت حدودا یک درصدی را به ثبت رساند. قیمت هر اونس طلای آمریکا نیز در پایان معاملات دیروز با ۰.۶۵ درصد افزایش به ۱۲۷۸ دلار و ۸۰ سنت رسید.

مون چون لوح، مدیر موسسه گلد سیلور سنترال در سنگاپور گفت: «ما شاهد فعالیت عادی بازار قبل از تعطیلات کریسمس هستیم. انتظار می رود شاهد برداشت سودهایی از جانب کسانی باشیم که در ابتدای هفته طلا را با قیمت ۱۲۵۴ دلار خریداری کرده بودند.»

ارزش دلار امریکا روز جمعه افزایش داشت اما همچنان در مجموع معاملات هفتگی شاهد افت بود. این در حالی بود که بعد از مشخص شدن نتایج انتخابات پارلمانی در منطقه کاتالونیای اسپانیا و پیروزی جدایی طلبان، ارزش یورو شاهد افت بود.

کنگره آمریکا روز پنجشنبه با تصویب یک متمم بودجه ای، مانع از تعطیلی دولت فدرال آمریکا شد و هزینه های نهادهای دولت آمریکا را تا 19 ژانویه تامین نمود.

دیگر عامل تقویت ارزش دلار، تصویب بزرگترین طرح اصلاح نظام مالیاتی 30 سال اخیر در آمریکا بود که انتظار می رود حداقل در کوتاه مدت موجب افزایش رشد اقتصادی این کشور شود.

سهام های آسیایی نیز به دلیل پیش بینی تداوم رشد اقتصاد آمریکا، در روز جمعه شاهد رشد شاخ ها بودند.

در دیگر بازارهای فلزات گرانبها، قیمت پالادیوم با 0.2 درصد افزایش به 1039 دلار و 50 سنت رسید و بالاترین رقم از فوریه 2001 تاکنون را به ثبت رساند. قیمت نقره نیز با رشدی نیم درصدی به 16 دلار و 17 سنت رسید. همچنین قیمت پلاتین با 0.4 درصد کاهش به 911 دلار و 50 سنت رسید. هر سه این فلزات دومین رشد قیمت هفتگی متوالی را به ثبت رساندند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه