سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

قیمت فلز زرد ۰.۶۰ درصد افزایش یافت

قیمت طلا در پایان معاملات روز جمعه با ۰.۶۰ درصد افزایش به ۱۲۷۴ دلار و ۱۶ سنت رسید. قیمت فلز زرد در این هفته رشد قیمت حدوداً یک‌درصدی را به ثبت رساند.

قیمت طلا و ارز

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، در معاملات کم حجم پیش از تعطیلات کریسمس روز جمعه قیمت طلا با افزایش همراه بود و دومین افزایش هفتگی متوالی را به ثبت رساند.

قیمت طلا در پایان معاملات روز جمعه با ۰.۶۰ درصد افزایش به ۱۲۷۴ دلار و ۱۶ سنت رسید. قیمت فلز زرد در این هفته رشد قیمت حدودا یک درصدی را به ثبت رساند. قیمت هر اونس طلای آمریکا نیز در پایان معاملات دیروز با ۰.۶۵ درصد افزایش به ۱۲۷۸ دلار و ۸۰ سنت رسید.

مون چون لوح، مدیر موسسه گلد سیلور سنترال در سنگاپور گفت: «ما شاهد فعالیت عادی بازار قبل از تعطیلات کریسمس هستیم. انتظار می رود شاهد برداشت سودهایی از جانب کسانی باشیم که در ابتدای هفته طلا را با قیمت ۱۲۵۴ دلار خریداری کرده بودند.»

ارزش دلار امریکا روز جمعه افزایش داشت اما همچنان در مجموع معاملات هفتگی شاهد افت بود. این در حالی بود که بعد از مشخص شدن نتایج انتخابات پارلمانی در منطقه کاتالونیای اسپانیا و پیروزی جدایی طلبان، ارزش یورو شاهد افت بود.

کنگره آمریکا روز پنجشنبه با تصویب یک متمم بودجه ای، مانع از تعطیلی دولت فدرال آمریکا شد و هزینه های نهادهای دولت آمریکا را تا 19 ژانویه تامین نمود.

دیگر عامل تقویت ارزش دلار، تصویب بزرگترین طرح اصلاح نظام مالیاتی 30 سال اخیر در آمریکا بود که انتظار می رود حداقل در کوتاه مدت موجب افزایش رشد اقتصادی این کشور شود.

سهام های آسیایی نیز به دلیل پیش بینی تداوم رشد اقتصاد آمریکا، در روز جمعه شاهد رشد شاخ ها بودند.

در دیگر بازارهای فلزات گرانبها، قیمت پالادیوم با 0.2 درصد افزایش به 1039 دلار و 50 سنت رسید و بالاترین رقم از فوریه 2001 تاکنون را به ثبت رساند. قیمت نقره نیز با رشدی نیم درصدی به 16 دلار و 17 سنت رسید. همچنین قیمت پلاتین با 0.4 درصد کاهش به 911 دلار و 50 سنت رسید. هر سه این فلزات دومین رشد قیمت هفتگی متوالی را به ثبت رساندند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه