سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

۳۱ هزار تن گندم با کیفیت به ایتالیا صادر شده است

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: برای نخستین بار در کشور ۳۱ هزار تن گندم دورم با کیفیت، به کشور ایتالیا که مهد پاستای جهان است صادر شد.

یزدان سیف

به گزارش خبرگزاری موج، یزدان سیف با اشاره به اینکه در شش ماه نخست امسال ۱۲۰ هزارتن آرد، از ایران به کشورهای منطقه و اروپا صادر شده است افزود: سال گذشته در مجموع میزان آرد صادراتی از کشور ۲۷ هزار تن بوده است .

مدیر شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: براساس گزارش های موجود در شش ماه اول امسال میزان صادرات آراد، مشتقات اراد و گندم شامل انواع شیرینی و نان به میزان ۴۰۰ هزار تن صادر شده است که از این میزان ۶۵ هزار تن گندم بوده است .

می توانیم از تمام ظرفیت آرد سازی موجود در کارخانجات استفاده کنیم

سیف با بیان اینکه برای صادرات یک میلیون تن گندم مازاد به کشورهای منطقه و اروپا برنامه ریزی شده است افزود: در صورت افزایش میزان صادرات گندم مازاد شاهد رونق کارخانجات آردسازی در کشور خواهیم بود و می توانیم از تمام ظرفیت آرد سازی موجود در کارخانجات استفاده کنیم.

وی افزود: هم اکنون ۲۲ میلیون تن آراد در کارخانجات کشور تولید می شود .

مدیرشرکت بازرگانی دولتی ایران همچنین از اجرای پروتکل سه جانبه ایران، روسیه و قزاقستان در زمینه افزایش صادرات گندم خبرداد و گفت: با همکاری سه جانبه امکان صادرات گندم به ویژه گندم دورم سالانه به ۷۰۰ هزار تن خواهد رسید.

سیف ابراز امیدواری کرد: در شش ماه دوم امسال با اجرای پروتکل سه جانبه صادرات شتاب بیشتری بگیرد و بتوانیم به میزان ۳۰۰ هزار تن گندم دورم صادر کنیم.

وی میزان خرید تضمینی گندم را تا روزگذشته ۸ میلیون ۸۷۰ هزار تن اعلام کرد و گفت: کل ارزش گندم خریداری شده از کشاورزان ۱۱۶ هزار میلیارد ریال است که با همکاری دولت و سازمان برنامه و بودجه و شرکت بازرگانی ایران تا کنون ۸۵ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از مطالبات گندم کاران پرداخت شده است.

پرداخت مابقی مطالبات گندم کاران

وی در خصوص پرداخت مابقی مطالبات گندم کاران گفت: ۳ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندم کاران باقی مانده است که براساس برنامه ریزی های انجام شده حداکثر تا دو ماه آیند پرداخت خواهد شد.

نرخ خرید تضمینی گندم تا هفته آینده اعلام خواهد شد

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی همچنین درباره زمان اعلام نرخ جدید خرید تضمینی گندم گفت: پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی در شورای اقتصاد ارائه و بررسی شده است و نرخ خرید تضمینی گندم تا هفته آینده اعلام خواهد شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه