سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

گرانترین شرکت جهان مشخص شد

در سال ۲۰۰۷ میلادی، نیمی از ۱۰ شرکت باارزش بورسی جهان را شرکت های فعال در زمینه انرژی تشکیل می دادند، اما اکنون در بین ۱۰ شرکت معتبر جهان تنها یک شرکت انرژی قرار دارد.

گرانترین شرکت جهان

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از بلومبرگ، اپل به عنوان باارزش ترین شرکت بورسی جهان این هفته در شرایطی به مناسبت دهمین سالگرد عرضه اولین گوشی خود، جدیدترین آیفونش را به بازار معرفی می کند که ۱۰ سال پیش در چنین روزهایی در رده هفتادم شرکت های باارزش بورسی جهان قرار داشت و نیمی از ۱۰ شرکت بزرگ جهان را شرکت های فعال در زمینه انرژی تشکیل می دادند.

اما اکنون اپل با ارزشی بیش از ۸۰۰ میلیارد دلار، باارزش ترین شرکت جهان به شمار می رود و در صدر شرکت های باارزش بورسی جهان قرار گرفته است.

در ۲۹ ژوئن ۲۰۰۷، زمانی که اولین گوشی آیفون به بازار عرضه شد، اپل در بین شرکت های مطرح جهان از نظر ارزش در بازار بورس در رتبه هفتادم بود. اما اپل در فاصله این ده سال توانسته با جهشی بزرگ به رتبه اول برسد. این در حالی است که در طی این ده سال، شرکت سامسونگ، رقیب اصلی اپل در بازار گوشی های هوشمنذ توانسته از رتبه هشتاد و یکم به رتبه سیزدهم ارتقا یابد. تنها شرکتی که در طی این ده سال نوسانی در رتبه بندی میان شرکت های مطرح بورسی جهان نداشته، شرکت مایکروسافت است که همچون ۱۰ سال قبل، در رتبه سوم باارزش ترین شرکت های جهان قرار دارد. بعد از اپل، شرکت آلفابت، شرکت مادر گوگل در رتبه دوم قرار گرفته است که ۱۰ سال پیش در رتبه بیست و نهم قرار داشت.

فیس بوک و آمازون نیز به ترتیب در رتبه های چهارم و پنجم قرار دارند. سهام شرکت فیس بوک در سال ۲۰۰۷ میلادی هنوز در بورس عرضه نشده بود و شرکت آمازون هم در رتبه ۳۶۷ قرار داشت.

در سال ۲۰۰۷ میلادی، نیمی از ۱۰ شرکت باارزش بورسی جهان را شرکت های فعال در زمینه انرژی تشکیل می دادند، اما اکنون در بین ۱۰ شرکت معتبر جهان تنها یک شرکت انرژی یعنی اکسون موبیل قرار دارد و ۷ شرکت از ۱۰ شرکت نخست جهان همگی در زمینه فن آوری فعال هستند. شرکت اکسون موبیل که در سال ۲۰۰۷ در رتبه نخست باارزش ترین شرکت های بورسی جهان قرار داشت، اکنون در رده دهم قرار دارد. غول تجارت الکترونیک علی بابا هم در رتبه هفتم این فهرست قرار دارد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه