سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

واگذاری مسکن مهر پرند با تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی

تمامی واحدهای خالی مسکن مهر در پرند با تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی و با کارمزد ۴ درصد به متقاضیان واگذار می‌شود.

مسکن مهر پرند2

به گزارش خبرگزاری موج، علی‌اکبر طاهری مدیرعامل پرند با اشاره به اینکه ۷ هزار واحد مسکن مهر در پرند فاقد متقاضی است، گفت: این آمادگی وجود دارد که شرایط ۴ گانه مسکن مهر از جمله سکونت در تهران استفاده از تسهیلات و عدم مالکیت حذف شده و این واحدها با شرایط قبلی واگذار شود.

وی در ادامه افزود: تمامی واحدهای خالی مسکن مهر در پرند با قیمت قبلی و با تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی و کارمزد ۴درصد به متقاضیان پرداخت می شود.

طاهری گفت: میانگین پیشرفت فیزیکی این واحد‌های خالی بین ۴۰ تا ۹۰ درصد است که با شرایط مختلف به بهره برداری می‌رسد.

مسکن مهر پرند

طاهری تصریح کرد: به طور میانگین میزان آورده بین ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان است که براساس متراژ واحد‌ها به این مبلغ تسهیلات نیز اضافه می‌شود.

مدیرعامل شرکت عمران پرند در پایان یادآور شد: فردا همزمان با هفته دولت ۷ هزار واحد مسکن مهر در شهر پرند دارای متقاضی به بهره برداری می رسد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه