سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

رد ادعای فروش نفت به روسیه در قبال غذا

معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت گفت: ما قرارداد فروش نفت با روسیه داریم؛ یعنی شرکت ملی نفت(NIOC )، نفت را می فروشد و یک شرکت دولتی روس می خرد و پول را هم به یورو دریافت می‌کنیم.

نفت

به گزارش خبرگزاری موج، امیر حسین زمانی نیا معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت فروش نفت در برابر غذا به روسیه را تکذیب کرد و گفت: فروش نفت ایران در برابر غذا به روسیه صحت ندارد و این معامله های فروش نفت در برابر غذا مربوط به زمان جنگ با عراق بوده است. 

روزنامه عربستانی «سعودی گزت»، به نقل از  الکساندر نواک وزیر انرژی روسیه اعلام کرد که با ایران قرارداد نفت در ازای غذا امضا شده که قرار است ماه آینده با خرید صد هزار بشکه نفت در روز از ایران عملیاتی شود.

او توضیح داد: البته ما قرارداد فروش نفت با روسیه داریم؛ یعنی شرکت ملی نفت(NIOC )، نفت را می فروشد و یک شرکت دولتی روس می خرد و پول را هم به یورو دریافت می‌کنیم و در مقابل نصف صادراتی به روسیه هم خدمات و تجهیزات دریافت می کنیم. 

معاون وزیر نفت ایران گفت: قرارداد (فروش نفت در ازای پول و خدمات) روی کاغذ تمام شده ولی هنوز عملیاتی نشده که امیدواریم هر چه زودتر عملیاتی شود و آنها بتوانند نفت را برداشت کنند. این قرارداد به ما کمک می کند که روابط  دو کشور نه فقط در نفت بلکه در سایر زمینه ها هم  مستحکم شده و به پیشبرد اهداف مشترک کمک می‌کند. 

این مقام مسئول در وزارت نفت گفت: بر اساس این قرارداد ما ۱۰۰ هزار بشکه نفت به روسیه به قیمت روز ارسال می کنیم و ۵۰ درصد آن را کالا و تجهیزات دریافت می کنیم. 

معاون وزیر نفت زمان اجرای قرارداد را منوط به عملیاتی شدن برداشت از سوی روس ها عنوان و درباره دلیل خرید نفت از ایران با توجه به اینکه خود دارای ذخایر نفتی هستند، نیز یادآور شد: در مورد نفت با توجه به اینکه کالایی است که بستگی دارد به اینکه در کجا باشد و چطور حمل شود قراردادهایی منعقد می شود البته آنها بازارهای دیگری هم دارند که نفت می خرند و برایشان سودآور نیز است.

روزنامه عربستانی «سعودی گزت»مدعی شد، الکساندر نواک وزیر انرژی روسیه اعلام کرد که با ایران قرارداد نفت در ازای غذا امضا شده که قرار است ماه آینده با خرید صد هزار بشکه نفت در روز از ایران عملیاتی شود.

وزیر روسیه گفته که این قرارداد در راستای قراردادی است که پیش تر بین دو کشور امضا شده بود.

به گزارش خبرگزاری غرب قفقاز نواک گفته که روسیه قرار است در ماه آینده محموله های نفت را دریافت کند و اضافه کرده که جزییات اسناد قانونی این قرارداد در مرحله نهایی شدن است.

به گزارش روزنامه گزت عربستان به نقل از آژانس خبری اینترفکس نواک گفته میزان نفتی که ایران در ازای قرارداد نفت برای غذا تعهد کرده 100 هزار بشکه در روز یا 5 میلیون بشکه در سال از سوی ایران است.

آندره لوگانسکی نماینده تجاری روسیه در ایران نیز در این باره گفته مسکو احتمالا قرار است 45 میلیارد دلار صادرات به ایران در سال تحت این برنامه داشته باشد.

سعودی گزت نوشت: چیزی که قابل توجه است این است که در ایران رابطه با مسکو مورد انتقاد است و مردم ایران بر این باورند که ایران به شدت به روسیه وابسته شده است.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه