سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

بر اساس اعلام وزارت نفت؛

تلاش برای جذب سرمایه و فناوری در خزر با جدیت ادامه دارد

وزارت نفت اعلام کرد که ایران در تعامل با شرکت‎های بین‎المللی، در صدد است مقدمات انجام فعالیت‎های توسعه‎ای در خزر را فراهم کند.

توسعه در خزر

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از وزارت نفت، محسن دلاویز  با بیان این‎که هنوز هیچ شرکت بزرگ بین المللی برای توسعه در خزر اعلام آمادگی نکرده است، عنوان کرد: اگرچه هنوز هیچ شرکتی به طور رسمی برای ورود به توسعه خزر اعلام آمادگی نکرده است، اما شرکت نفت خزر با توجه به مسئولیت‎های تعریف شده خود در صدد است با پیشبرد مذاکرات با شرکت‎های بین‎المللی و صندوق‎های سرمایه‎گذاری خارجی، مقدمات توسعه و جذب سرمایه و فناوری را در خزر فراهم کند.

وی گفت: به همین منظور، به تازگی کمیته سرمایه‎گذاری در شرکت نفت خزر تشکیل شده است تا مذاکرات به صورت هدفمندتر و اثربخش‎تر دنبال شود.

دلاویز به حجم فراوان ذخایر هیدروکربوری موجود در دریاچه خزر هم اشاره کرد و گفت: شرکت نفت خزر به عنوان متولی توسعه در آب‎های خزر در عین حال که به طور کامل از سیاست های وزارت نفت تبعیت می کند، مذاکراتی را هم با شرکت‎های صاحب سرمایه و فناوری حفاری در آب‎های عمیق در دستور کار دارد.

دلاویز با اشاره به کاهش منابع هیدروکربوری در میدان‌های خشکی در سطح جهان افزود: بخش فراساحل از جذابیت زیادی برای سرمایه گذاران برخوردار شده است و پیش‎بینی‎ها از رشد ۱۳۰ درصدی حجم سرمایه‎گذاری و برآورد بیش از ۲۶۰ میلیارد دلار سرمایه‎گذاری در این بخش طی پنج سال آینده حکایت دارد.

پیش از این، رامین خودآفرین، رئیس امور بین‎الملل شرکت نفت خزر هم عنوان کرده بود: طی هفته‎های اخیر، جلسه‌های مشترکی با نمایندگان صندوق‎های انرژی و شرکت‎های خارجی نفت و گاز اعم از شرکت‎های فعال در حوزه حفاری، اکتشاف و... از کشورهای نروژ، روسیه و چین در شرکت نفت خزر برگزار و در جریان آن، فرصت‎های همکاری به منظور انجام فعالیت‎های توسعه‎ای در خزر بررسی شده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه