سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

معرفی بهترین منطقه خلیج‌فارس برای تولید برق از منابع تجدیدپذیر جزر و مد

محققان کشور در تحقیقات خود از ۱۰ ایستگاه در سواحل خلیج فارس، بهترین منطقه برای تولید انرژی از نوسانات جزر و مدی را تعیین کردند.

انرژی بادی

به گزارش خبرگزاری موج، مسعود صدری نسب، مجری پروژه "پتانسیل‌یابی انرژی جزر و مدی در دریای عمان و خلیج فارس" درباره انجام این پروژه اظهار کرد: مشکلات استفاده از سوخت‌های فسیلی همچون آلودگی‌های محیط زیست محیطی بر کسی پوشیده نیست، بنابراین بسیاری از کشورها به سمت استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر روی آورده‌اند. دریا و انرژی جزر و مد یکی از این منابع است که برخی از کشورهای همسایه همچون هند و پاکستان نیز به استفاده از این منبع برای استحصال انرژی اقدام کرده‌اند.

صدری نسب ادامه داد: ایران نیز در شمال و جنوب از موهبت وجود آب دریا برخوردار است که باید از آن برای استحصال انرژی بهره برد. بنابراین در این پروژه از شمال خلیج‌فارس تا چابهار مطالعات به منظور اندازه‌گیری نوسانات جزر و مدی انجام شد. بر اساس این تحقیقات از ۱۰ ایستگاه مورد مطالعه ۵ ایستگاه به عنوان مناطق مناسب برای استحصال انرژی مشخص شد.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران تصریح کرد: همچنین این تحقیقات نشان داد در منطقه خوریات خورموسی بیشترین نوسانات جزر و مدی وجود دارد و بهترین منطقه برای تولید انرژی برق است، پس از آن نیز مناطق بندر امام(ره)، بنادر پل و کاوه قرار دارند.

بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وی درباره نوسانات جزر و مدی در منطقه بندر امام(ره) نیز عنوان کرد: در یک روز قمری در این منطقه دو بار جزر و دو بار مد ایجاد می‌شود؛ یعنی هر ۶ ساعت یکبار آب پایین رفته و ۶ ساعت طول می‌کشد تا آب دوباره بالا بیاید و در هر دفعه نیز حدود ۵.۵ الی ۶ متر آب بالا و پائین می‌شود. در این منطقه توانایی تولید ۶۰ تا ۸۰ مگاوات انرژی الکتریکی تجدیدپذیر وجود دارد و از آنجا که مجتمع بندری امام خمینی(ره) و منطقه آزاد تجاری پتروشیمی نزدیک محل احداث این نیروگاه است، برق تولیدی خریداران خود را خواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه