سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

قیمت نفت برای پنجمین هفته متوالی کاهش یافت

قیمت نفت روز جمعه به دلیل کاهش ارزش دلار افزایش داشت، اما پنجمین هفته متوالی کاهش خود بعد از تصمیم اوپک و سایر تولید کنندگان برای تمدید توافق کاهش تولید را پشت سر گذاشت.

پالایشگاه نفت

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، قیمت نفت روز جمعه به دلیل کاهش ارزش دلار افزایش داشت، اما پنجمین هفته متوالی کاهش خود بعد از تصمیم اوپک و سایر تولید کنندگان برای تمدید توافق کاهش تولید را پشت سر گذاشت.

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت در پایان معاملات دیروز با ۳۲ سنت معادل ۰.۷ درصد افزایش به ۴۵ دلار و ۵۴ سنت رسید. قیمت نفت خام آمریکا نیز در پایان معاملات دیروز با ۲۷ سنت معادل ۰.۶ درصد افزایش به ۴۳ دلار و یک سنت رسید.

در این هفته، قیمت هر دو شاخص نفتی ۳.۹ درصد کاهش داشت و در حال حاضر تنها فاصله اندکی با پایین ترین رقم های ده ماه گذشته دارد که ناشی از نگرانی های ادامه دار در مورد افزایش تولید است. این کاهش ۵ هفته ای متوالی، طولانی ترین دوره کاهش قیمت نفت از اوت ۲۰۱۵ تاکنون است.

دیروز پس از آنکه موسسه بیکر هاگز اعلام کرد که شرکت های آمریکایی در این هفته ۱۱ سکوی حفاری نفتی دیگر را افزوده اند، که بیشترین افزایش در طی ۳ هفته اخیر بوده، رشد قیمت ها کمتر شد.

جیمز ویلیامز، رئیس موسسه دبلیو تی آر جی اکونومیکس در آرکانزاس گفت: «افزایش تعداد سکوها در این هفته نشان دهنده تصمیمات اتخاذ شده چند ماه قبل یعنی زمانی است که قیمت ها بالاتر بود.» وی افزود، انتظار دارد که قیمت های پایین نفت موجب کاهش تعداد سکوها در برخی از هفته های یک یا دو ماه آینده شود.

شاخص دلار آمریکا دیروز با ۰.۳ درصد کاهش در برابر سبد ارزهای معتبر جهانی همراه بود و در مسیر ثبت بزرگترین کاهش روزانه از اوایل ژوئن تاکنون قرار گرفت. این کاهش ارزش دلار ناشی از انتشار آمارهای ضعیف از اقتصاد آمریکا بوده است. این افت ارزش موجب بالا رفتن قیمت نفت شد که به دلار آمریکا ارزش گذاری می شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه