سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

تولید چند خودروی سنگین متوقف شد

اردیبهشت ماه امسال تولید چند مدل خودروی سنگین در خودروسازان داخلی متوقف شد.

تولید کامیون

به گزارش خبرگزاری موج، در این مدت تولید کامیونت  IKDآرنا شرکت ایران خودرو دیزل با کاهش ۱۰۰ درصدی همراه بوده و از ۱۶ دستگاه در اردیبهشت ماه سال گذشته به صفر رسید.

تولید کامیون کمپرسی بنز LK۲۶۲۴ دیگر محصول ایران خودرو دیزل نیز متوقف شده و از ۵۴ دستگاه در اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ به صفر کاهش یافت.

اردیبهشت ماه امسال تولید کامیون کشنده بنز آکسور ۱۸۴۳ ایران خودرو دیزل نیز ۱۰۰ درصد کاهش یافته و از ۵۰ دستگاه در اردیبهشت ماه سال گذشته به صفر رسید.

همچنین تولید کامیون کشنده دنیز ایران خودرو دیزل نیز متوقف شده و از ۳۵ دستگاه در اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ به صفر کاهش یافت.

در این مدت تولید کامیونت کاماز ۱۰۴۰KR۱ شرکت رخش خودرو دیزل نیز ۱۰۰ درصد کاهش یافته و از ۴۵ دستگاه در اردیبهشت ماه سال گذشته به صفر رسید.

تولید کامیون کشنده AS۴۴۰/AT۴۴۰ شرکت زامیاد نیز متوقف شده و از ۹ دستگاه در اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ به صفر کاهش یافت.

اردیبهشت ماه امسال تولید دو کشنده T۳۷۵ (۴*۲) و KT۴ (۶*۴) شرکت سایپا دیزل نیز با کاهش ۱۰۰ درصدی همراه بوده و به ترتیب از ۵۸ و ۱۱ دستگاه در اردیبهشت ماه سال گذشته به صفر رسید.

تولید کامیون ۱۸ تن ایسوزو FVR بهمن دیزل نیز ۱۰۰ درصد کاهش یافته و از ۲۰ دستگاه در اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ به صفر کاهش یافت.

در این مدت تولید کامیونت JMC ۵.۲ تن شرکت رایان فن گستر دیزل نیز متوقف شده و از ۲۸ دستگاه در اردیبهشت ماه سال گذشته به صفر رسید.

تولید کشنده اسکانیا G۴۶۰ شرکت ماموت دیزل نیز با کاهش ۱۰۰ درصدی همراه بوده و از ۱۲ دستگاه در اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ به صفر کاهش یافت.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه