وزیر صنعت، معدن و تجارت از کارخانه تراکتورسازی ارومیه بازدید کرد

وزیر صنعت، معدن و تجارت از واحدهای صنعتی آذرباتری و تراکتور سازی ارومیه بازدید کرد.

نعمت زاده وزیر صنعت معدن تجارت

به گزارش خبرگزاری موج، محمدرضا نعمت زاده در سفر یک روزه به استان آذربایجان غربی، از واحدهای صنعتی آذرباتری و تراکتور سازی ارومیه بازدید کرد.

در بازدید از واحد تراکتورسازی ارومیه، وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر افزایش کیفیت محصولات تولیدی گفت: از سوی دیگر باید از فناوری های روز دنیا استفاده کرد و صادرات این محصول را در دستور کار قرار داد.

شرکت تراکتورسازی ارومیه از واحدهای موفق استان بوده و نوع محصولات تولیدی آن، انواع تراکتورهای کشاورزی، تیلر و ادوات کشاورزی و سم پاش موتوری است.

از سوی دیگر ظرفیت اسمی آن سه هزار، یک هزار و ۵۰۰ ، ۸۰۰ و نیز ۵۰۰ دستگاه بوده و سرمایه ثابت آن، ۲۲۵ میلیارد ریال است.

میزان آب صنعتی مورد نیاز آن ۲۰ هزار متر مکعب و توان برق موجود یک هزار و ۹۰۰ کیلو وات است و علاوه بر آن، تعداد کارکنان آن ۱۵۰ نفر است.

علاوه بر آن، هم اکنون شرکت آذرباتری ارومیه در مساحت ۶ هزار و ۴۹۷ متر مربع و با اشتغال ۱۴۵ نفر بوده و توان برق نصب شده آن یک هزار کیلو وات است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه