سرخط خبرها
  • واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی
  • رامین رضاییان، در رده‌ هشتم خلاق‌ ترین بازیکنان جام جهانی ۲۰۲۶
  • پرواز مستقیم تهران - دوبی از ۱۰ تیر ماه برقرار می‌شود
  • دعوت از لژیونر دورگه جدید به اردوی تیم ملی بسکتبال
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی

خسارت ۶۵ میلیاردی خشکسالی‎های اخیر به کشاورزان چابهاری

رئیس شورای اسلامی شهرستان چابهار با بیان اینکه وزارت نیرو باید توجه ویژه‌ای به پروژه های آبرسانی به این شهرستان داشته باشد، گفت: خشکسالی‌های ۱۸ساله ۶۵ میلیارد تومان خسارت به کشاورزان تولید کننده موز و انبه باهوکلات وارد کرده است.

L5eUsXsZZgO4

به گزارش خبرگزاری موج، معین الدین سعیدی در نشستی با رییس و اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در چابهار با بیان اینکه تنها ۲۱ درصد مردم شهرستان چابهار به آب شرب غیربهداشتی دسترسی دارند، اظهار کرد: اکثر مردم این شهرستان از طریق ناوگان سیار، آبرسانی می شوند و این درحالی است که کسانی هم که به شبکه دسترسی دارند از آب شرب غیربهداشتی استفاده می‌کنند.

وی خواستار حمایت وزارت نیرو برای اجرای طرح های آب رسانی به این شهرستان شد و افزود: سرمایه گذارانی که در احداث آب شرین کن تلاش می کنند با عدم تضمین خرید روبرو هستند که باید از آنها حمایت شود.

رئیس شورای اسلامی شهرستان چابهار با بیان اینکه برخی روستاهای نوارساحلی چابهار باجمعیت بالغ بر ۶۰۰۰ نفر فاقد شبکه آب رسانی هستند اظهارامیدواری کرد: تامین اعتبار برای آبرسانی به ۲۰۷ روستای زیرمجموعه سدپیشین هرچه سریعتر صورت گیرد.

وی با اشاره به فرسودگی ناوگان آبرسانی به روستاهای چابهار تاکید کرد: برای نوسازی و تجهیز این ناوگان حداقل ۱۰ میلیارد تومان اعتبار لازم است.

به گفته سعیدی، خشکسالی‌های ۱۸ ساله بالغ بر ۶۵ میلیارد تومان خسارت به کشاورزان موز و انبه باهوکلات چابهار وارد کرده است که با توجه به عدم تمکن مالی آن‌ها دربرگرداندن وام ها بهتراست تخفیف‌های ویژه ای به آنها داده شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه