سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

انتقاد معاون وزیر نفت از عملکرد صداوسیما

معاون وزیر نفت با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه پالایش و پخش از عملکرد صدا و سیما در زمینه اطلاع رسانی به مردم انتقاد کرد.

e5P8FXBGGBhz

به گزارش خبرگزاری موج، عباس کاظمی در همایش علمی_پژوهشی برجام و اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه صادرات فرآورده‎های نفتی در سه ماه تابستان امسال روزانه ۶۰۰ هزار بشکه بوده است گفت: قرار است سال آینده صادرات فرآورده به ۸۰۰ هزار بشکه در روز برسد.

وی درمورد دستاوردهای برجام در زمینه پالایش و پخش توضیح داد: امضای تفاهم‎نامه‎ها و توافق‎ها با شرکت‎های بین المللی برای اجرای پروژه‎های پالایشی، صادرات انواع فرآورده های نفتی، تامین کاتالیست و تسهیل گشایش نقل و انتقال پول برای تامین مالی و افتتاح پروژه‎ها از اصلی ترین دستاوردهای برجام است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی با بیان این‎که طبق قانون باید میزان مازوت تولید پالایشگاه‎ها به کمتر از ۱۰ درصد برسد افزود: در این زمینه نیازمند ۱۴ میلیارد دلار سرمایه گذاری هستیم که سه میلیارد دلار آن در قالب توسعه فاز دوم پالایشگاه آبادان انجام شده است.

کاظمی تاکید کرد: باید برای اطلاع رسانی شفاف و مطلع کردن مردم از دستاوردهای دولت تلاش کرد.این اخبار به هیچ وجه از طریق صدا و سیما منعکس نمی‌شود. مطالبه ما از صدا و سیما جدی است، صدا و سیما از مالیات مردم تغذیه می کند و مردم باید بدانند چه اتفاقی می افتد.

کاظمی در مورد مشکلات در زمان تحریم اظهار کرد: مشکلاتی مانند نقل و انتقال پول و کالا و خرید کالا به چند برابر قیمت اصلی را از موارد گریبانگیر این شرکت در دوران تحریم بود. برخی می‎گویند مدیران دولتی چه می‎کنند، درحالی که جابجایی پول در دوران تحریم ریسک که نه در حد قمار بود.

وی با اشاره به پیشرفت کارها در پسابرجام، ادامه داد: امروز با توسعه صادرات فرآورده های نفتی جلوگیری از خام فروشی نیز به طور جدی در دستور کار قرار گرفته است.

کاظمی با بیان اینکه به دلیل توسعه گازرسانی در کشور و توزیع بنزین یورو ۴ در کلانشهرها، آلودگی هوا تا حدود زیادی کنترل شده است، افزود: اگر این اقدام‎ها انجام نمی شد، مردم مجبور بودند در تونلی از دود نفس بکشند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه