سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

جزئیات روابط غول انرژی ایتالیا با ایران در پسا برجام اعلام شد

کلودیو دسکالزی، مدیر عامل شرکت انی در مصاحبه با بلومبرگ از روابط بسیار خوب آن شرکت با ایران گفته است و جزئیاتی را از چشم انداز این روابط در آینده نزدیک ارائه داده است.

qkJo4HFCHOs8
به گزارش خبرگزاری موج، کلودیو دسکالزی، مدیر عامل شرکت بزرگ ایتالیایی انی به بلومبرگ در ریمینی گفته است که این شرکت روابط خوبی با ایران دارد اما هنوز معلوم نیست که ایا قرارداد تازه ای امضا خواهد شد یا خیر.
دسکالزی اشاره کرده که با تصمیم اخیر اوپک برای ثابت نگهداشتن تولید نفت موافق است و امیدوار است توازن میان عرضه و تقاضا با سیاست اخیر تا پایان سال جاری ایجاد شود.
او البته گفته است که معلوم نیست بازار متشنج کنونی نفت به این ثابت نگهداشتن سطح تولید چگونه واکنش نشان دهد. او گفته که ممکن است نفت خام برنت قیمتش به بشکه ای ۵۰ دلار نیز کاهش یابد با این حال، هنوز خیلی زود است و نمی توان با اطمینان در این باره سخن گفت.
مدیرعامل شرکت عظیم نفتی انی در مصاحبه با بلومبرگ افزود: منتظر سایر رقبا هستیم و می خواهیم ببنیم آنان چه تصمیمی درباره حضور در بازار ایران خواهند گرفت.
او تاکید کرد که برای انی مهم ترین نکته ایجاد ثبات در بازارهای نفتی است با این حال، اظهار کرد که نمی تواند پیش بینی کند تا پایان سال جاری میلادی چه روی خواهد داد.
دسکالزی مرداد ماه سال گذشته در حاشیه حضور هیئت تجاری و سیاسی ایتالیا در تهران با زنگنه وزیر نفت دیدار داشت. او اظهار کرد که به محض برطرف شدن عملی تحریم ها آن شرکت به ایران بازخواهد گشت. او افزوده بود: البته ما هیچ گاه ایران را ترک نکردیم و دفتر تهران شرکت انی همواره فعال بود اما با این وجود بسیاری از طرح های ما در صنعت نفت و گاز مثل حضور در میدان نفتی دارخوین و میدان گازی پارس جنوبی را در شرایط جدید و بر اساس تیپ جدید قراردادهای نفتی که قرار است از سوی وزارت نفت ایران معرفی شود ادامه خواهیم داد.
شرکت نفتی انی بزگترین شرکت صنعتی کشور ایتالیا است که در سال ۲۰۰۸ میلادی معادل ۸۷٫۷ میلیارد یورو(۱۳۸ میلیارد دلار) درآمد کسب کرده است. نام انی از ابتدای نام موسس شرکت، انریکو ماتائی گرفته شده است. کمپانی انی، بمنظور تامین انرژی ایتالیا و کمک به توسعه صنعتی این کشور، تاسیس شد. دولت ایتالیا، تاسیس انی را در تاریخ ۱۰ فوریه ۱۹۵۳ اعلام نموده است
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه