سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

اولین اتوبوس تندرستی اصفهان رونمایی شد

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری اصفهان با ابراز خرسندی از آغاز تجربه ارزشمند سه شنبه ها بدون خودرو در خیابان چهار باغ عباسی اظهار کرد: دراین راستا توانستیم اولین اتوبوس تندرستی را راه اندازی کنیم که با استقبال خوب مردم مواجه شد.

اتوبوسرانی

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان ، انصاری مهر گفت :ارائه خدمات این اتوبوس رایگان است و برنامه ها این است که طرح اتوبوس سلامت و تندرستی را در مناطق شهری گسترش دهیم و به تمام محلات شهر ببریم. وی خاطر نشان کرد: وظیفه سازمان توسعه سلامت همگانی است و مانگرانیم که اگر جلوی آسیب ها و موانعی که بر سر راه توسعه سلامت و جود دارد گرفته نشود، این غفلت ها در آینده سبب بروز معضلات بزرگی شود.

مدیر عامل سازمان ورزش شهرداری اصفهان گفت: اتوبوس سلامت قبل از شروع طرح سه شنبه های بدون خودرو آماده و دستگاه های تست قند، تست چربی، سنجش فشار خون، تست های قلبی و تناسب اندام در آن تعبیه شده بود و ما تصمیم گرفتیم مراسم رونمایی از آنرا در حاشیه اجرای این طرح برگزار نمائیم. وی هزینه تدارک این اتوبوس را بالغ بر ۷۰ میلیون تومان اعلام کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر