آزادسازی ۳۰۰۵ مترمربع زمین ملی در کاشان
رئیس اداره راه و شهرسازی کاشان گفت: کارکنان فرماندهی یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن استان اصفهان با حکم قانون، ۳۰۰۵ مترمربع زمینهای ملی را از تصرف غیرقانونی آزاد کردند.

، مجتبی آراسته اظهار کرد: حکم اول مربوط به آزادسازی یک قطعه زمین در شهرستان کاشان به مساحت ۱۶۵۰ مترمربع بود که با اقدام و پیگیریهای حقوقی معاونت املاک ادارهکل راهوشهرسازی استان اصفهان دریافت و اجرا شد.
وی افزود: دومین حکم که توسط یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن استان اصفهان و پشتیبانی عوامل انتظامی اجرا شد مربوط به آزادسازی زمینی به مساحت ۶۹۵ متر بود که ضمن قلعوقمع مستحدثات به بیتالمال برگشت داده شد.
رئیس اداره راه و شهرسازی کاشان بیان کرد: یک مورد حکم قضایی قطعی نیز مربوط به آزادسازی زمینی به مساحت ۶۶۰ مترمربع با اقدام و پیگیری حقوقی معاونت املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان دریافت و با تلاش یگان حفاظت و پشتیبانی عوامل انتظامی اجرا و به بیتالمال اعاده شد.
آراسته افزود: اراضی ملی یا زمینهای منابع ملی، زمینهایی است که مالک شخصی ندارد که اگر این زمینها خارج از بافت شهری باشد در اختیار منابع طبیعی و اگر داخل شهر باشد در اختیار سازمان مسکن و شهرسازی است.
وی گفت: پیشگیری از تصرف و حفظ زمینهای ملی و دولتی وظیفه همگانی است و از همه شهروندان درخواست داریم هرگونه تصرف، تعرض و دخالت در زمینهایدولتی و ملی را از سامانه پیامکی ۳۰۰۰۴۱۷۳۵ به یگان حفاظت اراضی گزارش کنند.
ارسال نظر