سرخط خبرها
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت

اصفهان دومین شهر مجهز به مرکز مدیریت بحران در کشور

شهردار اصفهان با اشاره به افتتاح مرکز مدیریت بحران و کنترل عملیات کلان‌شهر اصفهان در مجاورت باغ فدک گفت: اصفهان پس از تهران دومین شهر است که به این مرکز مجهز می‌شود.

شهردار اصفهان
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، علی قاسم‌زاده امروز _چهارشنبه سی‌ویکم فروردین_ در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» با بیان اینکه هفته گذشته شاهد دو رونمایی در شهر اصفهان بودیم، اظهار کرد: افتتاح پردیس سینمایی کودک و نوجوان با پنج سالن اکران فیلم در اندازه‌های مختلف با آخرین تجهیزات و فناوری‌های روز با حضور کودکان و نوجوانان انجام شد.

وی با اشاره به افتتاح مرکز مدیریت بحران و کنترل عملیات کلان‌شهر اصفهان در مجاورت باغ فدک افزود: اصفهان پس از تهران دومین شهر است که به این مرکز مجهز می‌شود، وقتی یک شهر به هر علت دچار بحران‌هایی همچون سیلاب و زلزله می‌شود، کسانی که می‌خواهند بحران را مدیریت کنند، نباید بحران‌زده و مضطرب شوند، بنابراین باید مکان مشخص و تجهیزات لازم فراهم باشد.

شهردار اصفهان با بیان اینکه مرکز مدیریت بحران با حضور سردار ساجدی‌نیا، معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور افتتاح شد، گفت: این مرکز مجهز به تمام سامانه‌هایی است که شهر را رصد و پایش می‌کند و امکان حضور تمام فرماندهان میدانی شهر در لحظاتی که امیدوارم هیچ‌گاه ایجاد نشود، مهیا است.

قاسم‌زاده تصریح کرد: پیرو گفت‌وگوهای قبلی هر هفته اتفاقات جدیدی در شهر خواهیم داشت که روزشمار معکوس گذاشته شده، فروردین و اردیبهشت تقدیم و از فردا روزشمار معکوس طرح‌های خرداد آغاز می‌شود، پروژه‌ها از جنس فرهنگی، هوشمندسازی و حمل‌ونقل و ترافیک است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر