سرخط خبرها
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است

جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر اصفهان خبر داد:

آمادگی ستاد خدمات سفر اصفهان برای موج جدید سفر‌های نوروزی

جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر اصفهان از آمادگی این ستاد برای استقبال از مسافران نوروزی خبر داد و بر ضرورت هماهنگی برای ارائه خدمات بهینه تأکید کرد. تأمین اسکان و گرمایش مسافران، نظارت بر وضعیت پسماند و نظافت شهری از جمله اولویت‌ها است.

بقایی

، جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر اصفهان در دومین جلسه ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان با تأکید بر ضرورت هماهنگی مستمر در ستاد دائمی خدمات سفر بیان کرد: این ستاد نه‌تنها از نظر هماهنگی بین بخش‌های مختلف قابل توجه است، بلکه به‌دلیل فضای سیال خود، نیازمند تصمیم‌گیری‌های لحظه‌ای برای ارائه خدمات بهینه به مسافران است.

وی بر ضرورت تامین اسکان و گرمایش مسافران در شب‌های سرد تاکید کرد و گفت: هم‌اکنون در شرایطی هستیم که باید خود را برای موج دوم و سوم سفرها آماده کنیم؛ به‌ویژه پنجشنبه این هفته و بازه زمانی دهم تا پانزدهم فروردین که شاهد حضور گسترده مسافران خواهیم بود.

بقایی اظهار کرد: در این بازه زمانی ضرورت هماهنگی لحظه‌ای بیش از پیش احساس می‌شود و باید در تمام زمینه‌های مرتبط با نیازهای مسافران، ازجمله تأمین نان و سایر خدمات ضروری، اقدامات لازم را به‌صورت دقیق و منظم انجام دهیم.

جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر اصفهان بیان کرد: در ایام تعطیلات، حجم وظایف خدمات شهری چند برابر می‌شود. نظارت بر وضعیت پسماند و نظافت شهر باید با جدیت پیگیری شود. مسافران هنگام ورود به شهر، بیش از هر چیز به نظافت و زیبایی محیط توجه دارند، بنابراین نظافت شهری و گل‌آرایی از مواردی است که باید به‌صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر