سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

استاندار اصفهان تاکید کرد:

فراهم کردن سازوکاری منسجم برای افزایش مشارکت اجتماعی دانش‌آموزان

استاندار اصفهان گفت: همواره به دنبال این امر بوده‌ایم که مشارکت دانش‌آموزان را در مسائل و تصمیم‌گیری‌های اجتماعی افزایش دهیم.

استاندار اصفهان
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، مهدی جمالی‌نژاد در نشست صمیمانه با جمعی از دانش‌آموزان بیان کرد: ایجاد سازوکاری برای چنین امری باید مورد توجه قرار گیرد تا در آن تفکرات و اندیشه‌های مختلف مطرح شود و به دغدغه‌های گوناگون در عرصه‌های مختلفی رسیدگی شود.

وی اظهار کرد: دانش‌آموزان در این نشست صمیمی، دغدغه‌ها و چالش‌های بحق و مطلوبی را مطرح کردند، همواره به دنبال این امر بوده‌ایم که مشارکت دانش‌آموزان را در مسائل و تصمیم‌گیری‌های اجتماعی افزایش دهیم.

مقام عالی دولت در استان با اشاره به تعارض دانش‌آموزان و بعضی از مسئولان در سال‌های گذشته افزود: لازم است با بازاندیشی و نگاهی جدید به حوزه‌های مرتبط با دانش‌آموزان و نوجوان نسل جدید تعامل داشته باشیم، مهم است که دانش‌آموزان دغدغه‌مند مسائل اجتماعی باشند، زیرا گاهی شرایط به صورتی می‌شود که مشغله‌های مسئولان مربوطه زیاد می‌شود و رسیدگی به تمام امور کاری دشوار خواهد بود.

استاندار اصفهان با تاکید بر اینکه باید تمام دانش‌آموزان را درگیر این مشارکت و همکاری کنیم، عنوان کرد: ایجاد سازوکاری برای چنین امری باید مورد توجه قرار گیرد تا در آن تفکرات و اندیشه‌های مختلف مطرح و به دغدغه‌های گوناگون در عرصه‌های مختلفی رسیدگی شود.

جمالی‌نژاد با اشاره به مطالبه‌های دانش‌آموزان ادامه داد: دغدغه‌ها و مطالبه‌های دانش‌آموزان مورد پیگیری قرار خواهد گرفت، به ویژه قصد داریم مجمع اندیشه‌ورزی از دانش‌آموزان تشکیل دهیم که رابط دانش‌آموزان و مسئولان ذی‌ربط همچون استانداری باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر