سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان خبرداد؛

خدمت رسانی ۳۰۰دستگاه اتوبوس برای مراسم تشییع شهید نیلفروشان

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی از خدمت رسانی ۳۰۰ دستگاه اتوبوس برای مراسم تشییع پیکر سردار شهید نیلفروشان در اصفهان خبرداد.

رونمایی از ۱۰۰ دستگاه اتوبوس ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، داوود بحیرایی گفت: به‌منظور برگزاری مراسم تشییع پیکر شهید نیلفروشان تمام خطوط اتوبوسرانی فعال خواهد بود و خدمات‌رسانی به شهروندان به بهترین شکل ممکن انجام می‌شود.

وی افزود: بر اساس اعلام پلیس راهور، محدودیت‌های ترافیکی برای تسهیل در برگزاری مراسم، از فاز یک تندرو از سمت ترمینال باقوشخانه تا میدان احمدآباد و خیابان‌های اطراف برقرار خواهد بود؛ این محدودیت‌ها شامل خیابان جی، اتوبان شهید آقابابایی، خروجی بزرگراه همت به سمت اتوبان شهید کشوری و میدان آزادی و ادامه مسیر تا پایان اندیشه می‌شود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان گفت: مسیر برگشت نیز از پایان اندیشه تا میدان آزادی و سپس از هزار جریب تا پل دفاع مقدس و مجدد بزرگراه‌های شهید کشوری و شهید آقابابایی و خیابان جی ادامه مسیر خواهد داشت.

وی خاطر نشان کرد: مرحله دو اتوبوس‌های تندرو نیز شامل مسیر میدان جمهوری اسلامی تا چهارراه نورباران است و پس از آن مسیر از خیابان ۲۲ بهمن، چهارراه علامه امینی، پل غدیر و پایانه آبشار نیز به همین صورت خدمات‌رسانی خواهد شد و مسیر برگشت نیز به همین شکل از چهارراه علامه امینی، خیابان ۲۲ بهمن و چهارراه نورباران ادامه خواهد داشت.

وی اضافه کرد: خط ۲۸ از پایانه پزوه تا میدان بزرگمهر و بازگشت به سمت پزوه نیز در این روز خدمات‌رسانی خواهد کرد، همچنین اتوبوس‌ها از سمت پل شیری تا میدان خواجو و مجدد از میدان خواجو به سمت پل شیری نیز در این مراسم فعال خواهد بود. خط یک اتوبوسرانی از مبدا میدان بزرگمهر تا مقصد زینبیه و دارک نیز تا پایان مراسم از میدان خواجو تا دارک است.

بحیرایی افزود: طبق اعلام پلیس راهور، محدودیت‌ها در میدان بزرگمهر از ساعت ۰۶:۰۰ و در چهارراه نورباران از ساعت ۰۷:۰۰ آغاز خواهد شد، همچنین در چهارراه آبشار، چهارراه آپادانا و چهارراه سجاد و سپهسالار نیز محدودیت‌هایی برقرار خواهد بود. خط ۳۱ از پایانه ولی‌عصر (عج) تا میدان فیض نیز در این روز فعال خواهد بود، اما محدوده میدان فیض تا پایان آبشار (خط ۳۱) خدمات‌رسانی نخواهد داشت.

این مقام مسئول تاکید کرد: در خصوص خطوط داخلی پایانه آبشار که شامل خطوط ۸۴، ۹۶، ۹۷، ۱۰۳ و ۱۰۴ است، خدمات‌رسانی تا قبل از چهارراه آبشار انجام خواهد شد و دوربرگردان قبل از چهارراه آبشار نیز فعال خواهد بود و میدان بزرگمهر تا پایان مراسم سرویس‌دهی نخواهد داشت.

وی گفت: خط ۳۵ از هتل پل تا پل فردوسی و میدان خواجو و خیابان خواجو وخیابان هشت بهشت و لاهور و ادامه مسیر تا مصلی و برگشت خط نیز از همین مسیر است و حد فاصل میدان احمدآباد تا میدان آزادی با ون و میدل باس خدمات رسانی می‌شود.

بحیرایی بیان کرد: شهروندان توجه داشته باشند که پس از اتمام مراسم، برای دسترسی به اتوبوس‌های میدان آزادی باید به میدان بسیج مراجعه کنند و از میدان بسیج به سمت میدان آزادی سرویس‌دهی انجام خواهد شد؛ از سمت خیابان فیض به سمت خطوط میدان جمهوری، میدان بزرگمهر و میدان انقلاب نیز خدمات‌رسانی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان گفت: در خیابان فیض و روبه‌روی گلستان شهدا، پس از باز شدن مسیر توسط پلیس، خطوط یک تندرو و خط ۸۰ به سمت پایانه باقوشخانه، میدان احمدآباد، بزرگمهر و پل تمدن خدمات رسانی خواهند کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر