سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

کیفیت هوای اصفهان با شاخص ۱۰۰ در مرز هوای ناسالم است

کیفیت هوای اصفهان امروز هفتم مهرماه مردادماه با میانگین ۱۰۰ در مرز وضعیت ناسالم برای گروه های حساس ثبت شده است.

هوای ناسالم اصفهان
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، وضعیت کیفی هوای اصفهان در ایستگاه خیابان احمدآباد با عدد ۱۶۴ و کردآباد (خیابان جی) ۱۹۶ AQI در وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم افراد جامعه و در ایستگاه ۲۵ آبان با عدد ۱۴۷، خیابان زینبیه ۱۳۰، خیابان فرشادی ۱۰۵ و خیابان فیض ۱۱۷ AQI ناسالم برای گروه‌های حساس است.

همچنین کیفیت هوا در ایستگاه میدان انقلاب و بولوار کاوه با عدد ۷۷، پارک زمزم و بزرگراه خرازی و خیابان میرزا طاهر ۷۱، دانشگاه صنعتی ۸۸، خیابان رودکی ۶۹، خیابان‌های رهنان و ولدان ۸۲ و سپاهان‌شهر ۵۷ AQi وضعیت قابل قبول است.

درحال حاضر شاخص هوا در شاهین‌شهر با میانگین ۸۱، مبارکه ۶۶، کاشان با میانگین ۹۲ و نجف آباد ۶۲ AQI وضعیت قابل است.

امروز همچنین شاخص هوای شهر سجزی با میانگین ۱۵۲ و قهجاورستان ۱۵۷ AQI در وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم شهروندان است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر