سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان خبر داد:

آغاز مبارزه با آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در کاشان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان از آغاز مبارزه با آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در کاشان خبر داد.

مگس مدیترانه ای
به گزارش خبرنگار اصفهان خبرگزاری موج

، علی محلوجی گفت: باتوجه به سطح آلودگی این آفت در شهرستان به محض مشاهده آن در باغات، شبکه مراقبت در شهرستان فعال می‌شود و کار رصد و پایش جمعیت آفت در باغات به‌طور مستمر در حال انجام است.

وی افزود: اطلاع‌رسانی به بهره‌برداران از طریق برگزاری کلاس‌های آموزشی، چاپ و توزیع اطلاعیه‌های ترویجی، نصب بنر و پوستر، انتشار مطالب آموزشی در فضای مجازی و گروه‌های محلی صورت می‌گیرد. 

این مقام مسئول گفت: با توجه به افزایش تراکم آفت، مقتضی است باغداران به منظور جلوگیری از بروز خسارت طبق دستورالعمل‌ها نسبت به مبارزه با آفت به صورت همگانی اقدام کنند.

مدیر جهاد کشاورزی تاکید کرد:  زنبورداران باید در صورت استقرار کندو در هر منطقه ضمن هماهنگی با باغداران، نسبت به انجام اقدامات پیشگیرانه یا جابجایی کندو اقدام کنند.

محلوجی بیان کرد: با توجه به ضرورت مبارزه علیه مگس میوه مدیترانه‌ای جهت حفظ محصول و لزوم تکرار طعمه‌پاشی تا برداشت محصول، عواقب ناشی از عدم‌انجام اقدام لازم و بروز تلفات، بر عهده زنبوردار خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر