سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان خبرداد؛

آرام‌سازی ترافیک خیابان شهید احمدی با نصب ۱۵۰ سرعت‌گیر

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان گفت: آرام‌سازی ترافیک در خیابان شهید احمدی با استفاده از تعداد ۱۵۰ سرعت‌گیر، ۲۱۶ گل‌میخ دوپیچ (استاپر)، هشت تابلوی اخطار سرعت‌کاه انجام شد.

خیابان شهید احمدی
به گزارش خبرنگار اصفهان خبرگزاری موج

، مهدی سلطان‌آقایی در جمع خبرنگاران بیان داشت: در خیابان شهید احمدی آرام‌سازی ترافیک با استفاده از تعداد ۱۵۰ سرعت‌گیر، ۲۱۶ گل‌میخ دوپیچ (استاپر)، هشت تابلوی اخطار سرعت‌کاه، هشت تابلوی محل سرعت‌گیر، ۱۴ تابلوی محل گذرگاه عابر پیاده با حدود دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار انجام شد.

وی اظهار کرد: تردد وسایل نقلیه با سرعت بسیار زیاد، تبعاتی از جمله تصادفات، سلب آسایش و امنیت شهروندان را به‌وجود می‌آورد.

این مقام مسئول با بیان اینکه خیابان‌های شهری مخصوص عبور وسایل نقلیه نبوده و به دلیل نقش اجتماعی آن‌ها، باید برای استفاده عابران و دوچرخه‌سواران مناسب‌سازی شود، افزود: بر همین اساس برای به‌وجود آوردن شرایط ایمن تردد عابران پیاده و دوچرخه‌سوران از روش‌های آرام‌سازی سرعت در سطح معابر استفاده می‌شود.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان تصریح کرد: خیابان شهید احمدی واقع در محله باغ فدک این شهرداری، به‌طول ۱۵۰۰ متر و عرض ۳۶ متر به‌صورت بلوار و حدفاصل میدان حج تا خیابان بعثت واقع شده است و جزو خیابان‌های جدیدالاحداث این منطقه است.

سلطان‌آقایی با بیان اینکه آرام‌سازی ترافیکی و کاهش سرعت وسایل نقلیه در سالیان اخیر جزو مطالبات شهروندان در سامانه ۱۳۷ شهرداری و پیام‌های رادیویی بوده است، گفت: بنابراین بازدید میدانی و کارشناسی مشکلات ایمنی خیابان انجام شد و با هماهنگی پلیس راهور و اولویت کاهش تصادفات در تقاطع‌های کوچک و دوربرگردان‌ها و امکان عبور از گذرهای عابر پیاده پیش‌بینی شده در طول خیابان نسبت اجرای ایمن‌سازی اقدام شد.

وی اظهار کرد: تعداد ۱۵۰ سرعت‌گیر، ۲۱۶ گل‌میخ دوپیچ (استاپر)، هشت تابلوی اخطار سرعت‌کاه، هشت تابلوی محل سرعت‌گیر، ۱۴ تابلوی محل گذرگاه عابر پیاده با جمع ریالی حدود دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اقدام شد.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان تاکید کرد: هرچند با انجام اقدامات فوق شهرداری منطقه سعی در کاهش مشکلات ایمنی عبور و مرور شهروندان در این خیابان داشته است، اما امیدواریم رانندگان وسایل نقلیه نیز با توجه بیشتر به تابلوها و علائم ترافیکی و رعایت حداکثر ۳۰ کیلومتر در این خیابان، به افزایش ایمنی کمک کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر