سرخط خبرها
  • سه هزار میلیارد ریال برای ایمنی تردد کریدور راهبردی شرق تهران با روزانه ۷۰ هزار سفر
  • اصفهان جلودار هنر تعزیه در ایران است
  • لیگ قهرمانان فوتبال بانوان آسیا: خاتون بم با النصر همگروه شد
  • هشدار پلیس فتا درباره شگردهای کلاهبرداری سایبری در ایام تشییع رهبر شهید ایران
  • سخنگوی ارتش: مراقبت دریایی با شدت بیشتری در جریان است
  • مشاوره تلفنی ۲۴ ساعته پرستاری در سامانه ۴۰۳۰ همزمان با مراسم وداع و تشییع رهبر شهید
  • پیش بینی رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید برای برخی استان‌ها
  • طرح پوشش بیمه رایگان مشایعت کنندگان مراسم تشییع رهبر شهید در قم اجرا می‌شود
  • تصویب ۲ رشته جدید راه‌آهن در شاخه کاردانش
  • اینترنت پایدار می باشد و قطعی نداریم
  • تعطیلی سه‌شنبه ۱۶ تیر ابلاغ شد
  • امکان ۷۰ هزار اسکان زائران تشییع در ۳۰۰ هزار بقعه متبرکه
  • پلمب ۲۶۸۰ مؤسسه غیرمجاز مداخله‌گر در درمان
  • تهران آماده پذیرش ۹۶۰ هزار خودرو شد
  • سامانه ۵ زبانه راهنمای زائران امام شهید آغاز به کار کرد
  • تیم ۵ نفره گروهک منحله دمکرات به صورت کامل متلاشی شد
  • قیمت کنجاله سویا ۴۰ هزار تومان کاهش یافت
  • یک‌سوم جمعیت کشور تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند
  • حضور هیئت‌های۴۰ کشور در مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود

مدیرعامل آبفای استان اصفهان:

* فروریزش‌های شبکه فاضلاب در جنوب شهر اصفهان هیچ ارتباطی به فرونشست زمین ندارد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: فروریزش‌های شبکه فاضلاب، به‌ویژه در جنوب شهر اصفهان هیچ ارتباطی به فرونشست زمین ندارد.

حسین اکبریان
به گزارش خبرنگار اصفهان خبرگزاری موج

، حسین اکبریان در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته صرفه‌جویی در مصرف آب به قدمت بالای شبکه فاضلاب شهر اصفهان اشاره کرد و درباره اقدامات صورت گرفته برای اصلاح و بازسازی این شبکه، گفت: طی ۱۰ سال اخیر از محل فاینانس خارجی ۲۰۰ کیلومتر از این شبکه فرسوده اصلاح شده و برای ادامه این پروژه ۵۰ میلیون یورو دیگر نیز از محل فاینانس خارجی تأمین خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری از طریق وزارت کشور و رئیس سازمان برنامه و بودجه، ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی شبکه فاضلاب اصفهان تخصیص یافته و مقدمات پرداخت آن انجام شده است.

این مقام مسئول افزود: تغییر اقلیم، افزایش گرما و خشکسالی‌های پی‌درپی به‌ویژه در چند سال اخیر در کشور، ما را بر آن داشت که از سال گذشته برگزاری قرارگاه رصد و پایش بحران آب تابستان ۱۴۰۳ را در دستور کار قرار دهیم که ۶۰۰ مصوبه داشت و بر مبنای آن تاکنون  توانسته‌ایم  بهتر از سال‌های قبل آب شرب را توزیع کنیم و مردم در نیمه اول سال کمتر با افت فشار آب مواجه خواهند شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با بیان اینکه با اصلاح  شبکه توزیع آب در خیابان صاحب‌روضات، مولوی و مسرور مشکل افت فشار آب در این مناطق  کاهش یافته، خاطرنشان کرد: با اجرای ۱۶۰۰ متر لوله‌گذاری در قسمتی از مناطق شمال شهر شاهد کاهش ۸۵ درصدی تماس‌های افت فشار در خیابان‌های آیت‌الله باهنر و صادقی نسبت به  سال گذشته بوده‌ایم و با مدیریت فشار و پایش هوشمند شبکه‌های توزیع در سطح استان آب شرب با فشار یکسان در اختیار مردم قرار می گیرد.

اکبریان گفت: از محل اعتبارات ماده ۵۶ ، ۲۰۰ میلیارد تومان برای بازسازی شبکه  فاضلاب اصفهان‌، ۸۰ میلیارد تومان برای تصفیه‌خانه چادگان و ۵۰ میلیارد تومان برای احداث ایستگاه پمپاژ علی‌آباد تأمین شد و این پروژه‌ها  به مرور در حال اجراست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر