سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

مدیر امور شعب صندوق قرض الحسنه امداد ولایت استان اصفهان خبرداد:

پرداخت بیش ۳۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مددجویان کمیته امداد در استان اصفهان

مدیر امور شعب صندوق قرض الحسنه امداد ولایت استان اصفهان از پرداخت بیش ۳۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مددجویان کمیته امداد در استان اصفهان طی سال گذشته خبرداد.

صندوق امداد ولایت کردستان
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، سیدمجتبی حجازی به ارائه گزارشی از عملکرد پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان در سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: بیش از ۱۶ هزار فقره تسهیلات، با مبلغی بالغ بر ۳۱۰ میلیارد تومان به مددجویان تحت حمایت و نیازمندان استان پرداخت شده است.

وی گفت: بخش زیادی از خدمات امروز صندوق امداد ولایت از تجربه چهل ساله کمیته امداد در زمینه ارائه کمک به نیازمندان تبعیت می کند.

سید مجتبی حجازی با اشاره به تشابه بخش زیادی از خدمات امروز صندوق امداد ولایت با تجربه چهل ساله کمیته امداد در زمینه ارائه کمک به نیازمندان، ادامه داد: با توجه به سیاست امداد در اهمیت دادن به کمک قرض الحسنه به جای کمک های بلاعوض و با هدف حفظ عزت نفس خانواده های تحت حمایت و نیازمند، در زمینه رفع بسیاری از مشکلات مسکن، اشتغال، درمان و ... تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می شود.

وی با بیان اینکه بیشترین حجم پرداختی تسهیلات در سال گذشته با ۱۱ هزار و ۷۱۱ فقره، به تسهیلات حمایتی اختصاص داشته است، افزود: این تسهیلات با اعتباری بالغ بر ۱۷۰ میلیارد تومان پرداخت شده، همچنین در زمینه ایجاد، راه اندازی و پایدارسازی اشتغال تعداد هزار و ۶۷۷ فقره به مبلغ ۶۴ میلیارد و ۴۳۰ میلیون تومان و در زمینه کمک به تامین مسکن ۱۰۴۳ فقره تسهیلات به ارزش ۳۰  میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان، در زمینه امور فرهنگی و کمک به دانش آموزان و دانشجویان نیز ۷۲۹ فققره با اعتبار ۱۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

مدیر امور شعب صندوق قرض الحسنه امداد ولایت استان اصفهان، با تاکید براینکه ۳۷ باجه صندوق در ادارات کمیته امداد استقرار دارند، به راه های مشارکت خیران در امر قرض الحسنه اشاره داشت و گفت: عموم مردم به منظور گره گشایی از نیازمندان می توانند به افتتاح حساب در این صندوق اقدام نمایند.

این مقام مسئول افزود:نیکوکاران می توانند با شرکت در طرح "قرض ماندگار" با کمک بلاعوض به امداد برای پرداخت وام به نیازمندان اقدام کنند و این کمک را تا ابد به منظور گره گشایی از نیازمندان در جریان قرار دهند. همچنین شرکت ها می توانند در راستای مسئولیت اجتماعی خود اقدام به افتتاح حساب نزد صندوق نمایند.

حجازی به روش های دیگر مشارکت در امر قرض الحسنه نیز اشاره کرد و بیان داشت: "هم افزایی" یکی دیگر از روش هاست که در این روش، صندوق آمادگی دارد برای پرداخت تسهیلات به مددجویان امداد ۱۰۰ درصد هم افزایی داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر