سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

فرمانده انتظامی شهرستان آران و بیدگل هشدار داد؛

فروشندگان مواد محترقه در فضای مجازی در رادار پلیس فتا

فرمانده انتظامی شهرستان آران و بیدگل گفت:افرادی که اقدام به تبلیغ و فروش مواد محترقه در فضای مجازی نمایند باید پاسخگوی اعمال خود در برابر قانون باشند.

مواد محترقه
به گزارش خبرنگار اصفهان خبرگزاری موج

،سرهنگ غلامرضا هاشمی زاده در تشریح این خبر گفت: در روزهای پایانی سال ممکن است برخی از افراد در فضای مجازی و حقیقی اقدام به فروش مواد محترقه ‌نمایند،با توجه به اینکه این عمل از لحاظ قانونی جرم می باشد در مواردی نیز این افراد اقدام به کلاهبرداری می‌کنند که مخاطبانشان، اکثرا کودکان و نوجوانان هستند.

وی تصریح کرد:فروشندگان مواد محترقه در فضای مجازی برایشان مهم نیست که چه کسانی اقدام به خرید این مواد خطرناک می کنند و اینکه افراد خریدار چه کودک و نوجوان باشند و چه بزرگسال آیا از خطرات آن آگاه هستند یا خیر.

سرهنگ هاشمی زاده بیان داشت: در این بین والدین باید توجه ویژه‌ای برای حفظ جان کودکان خود از خطرات مواد محترقه داشته باشند و با نظارت و آگاه سازی می توانند فرزندان‌شان را از خطرات مواد آتش زا چهارشنبه آخر سال دور نگه دارند و همچنین از مورد کلاهبرداری واقع شدن کودکان و نوجوانان خود توسط مجرمان سایبری و فروشندگان مواد محترقه در شبکه های اجتماعی جلوگیری بعمل آورند.

این مقام انتظامی هشدار داد: پلیس فتا به صورت شبانه روزی در حال پایش و رصد فضای مجازی می باشد و چنان چه افرادی که بخواهند اقدام به خرید و فروش مواد محترقه در فضای مجازی نمایند پلیس فتا با همکاری دستگاه قضائی با این افراد در چهارچوب قانون برخورد خواهد کرد.

وی تصریح نمود: با توجه به عدم آگاهی برخی افراد از خطرات مواد محترقه و آتش زا ، خانواده‌ها و تمامی کاربران فضای مجازی در صورت مشاهده صفحات اینترنتی ،کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی فعال در تمامی زمینه های مجرمانه و نیز فروش مواد محترقه، بلافاصله موضوع را از طریق شماره های تماس ۰۹۶۳۸۰ مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا و یا از طریق سایت پلیس فتا و یا شماره تلفن ۱۱۰ به همکاران ما گزارش نمایند تا گامی در ایجاد امنیت و آرامش و حفظ سلامتی خانواده هایمان برداشته شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر