English

بمارستان دکتر علی شریعتی اصفهان پیشرو در ارایه خدمات تشخیصی و درمانی ؛

باز شدن پنجره ای نو برای تشخیص و درمان بیماران مبتلا به بیماری پرفشاری خون ریه

بیمارستان دکتر شریعتی با حمایت و همراهی مدیریت درمان سازمان تامین اجتماعی استان اصفهان و با همکاری انجمن ریه ایران طی دو روز سمینار هیپرتنشن پولمونر و کارگاه تئوری و عملی کتتریسم قلب راست را برگزار کرد.

باز شدن پنجره ای نو برای تشخیص و درمان بیماران مبتلا به بیماری پرفشاری خون ریه
به گزارش خبرنگار اصفهان خبرگزاری موج

،طبق آمار گزارش شده بین المللی حدود یک درصد از جمعیت ایران به بیماری پرفشاری خون ریوی مبتلا هستند که سالانه منجر به آسیبهای جدی به کیفیت زندگی بیماران و افزایش ناتوانی و مرگ و میر می شود. تشخیص و درمان بیماران مستلزم به کارگیری روشهای تشخیصی دقیق و استفاده از تکنولوژی خاص دارد که تاکنون در هیچ یک از مراکز تخصصی و فوق تخصصی استان اصفهان انجام نشده  و به نوعی کاستی در سیر مدیریت این بیماری وجود دارد که منجر به درمانهای نابجا و بعضا آسیب زا در بیماران می شود.

فوق تخصص ریه بیمارستان دکتر علی شریعتی اصفهان گفت:  کتتریسم قلب راست به عنوان روش استاندارد طلایی برای تشخیص و تعیین طرح درمان در بیماری پرفشاری خون ریوی می باشد که تا امروز در استان اصفهان انجام نمی شده است.  

به گفته دکتر بقایی کارگاه کتتریسم قلب راست برای اولین بار در استان اصفهان و  در بیمارستان دکتر شریعتی اجرا گردید. این دوره آموزشی در دو بخش تئوری (۲ ساعت) و عملی ۶ ساعت طی دور روز برگزار شد که دکتر رشیدی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دبیر انجمن ریه ایران مدیریت علمی کارگاه را بر عهده داشتند. اعضای گروه قلب بیمارستان شریعتی اصفهان در طراحی و اجرای کارگاه نقش به سزایی ایفا نمودند. 

وی اجرایی شدن انجام کتتریسم قلب راست در مدیریت بیماران را بسیار راهگشا و مفید عنوان کرد که به لطف خداوند و همت اعضای گروه قلب و داخلی (ریه) بیمارستان دکتر شریعتی اصفهان ادامه خواهد یافت و امیدواریم با این کار گامی مثبت در مدیریت این بیماری در جامعه برداشته شود. 

در پایان ضمن تشکر از حمایت مدیریت درمان تامین اجتماعی استان ، همکاران گروه قلب بیمارستان دکتر شریعتی و انجمن ریه ایران برآنیم تا به زودی و با مساعدت گروه قلب بیمارستان شریعتی و همچنین همفکری و همراهی اساتید محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و انجمن های علمی قلب و ریه نسبت به راه اندازی کلینیک جامع مدیریت بیماران مبتلا به هیپرتنش پولمونر در مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان اقدام کنیم.

گفتنی است؛ دستیاران فوق تخصص از تهران (بیمارستان مسیح دانشوری و  بیمارستان شریعتی)، مشهد، اصفهان به همراه همکاران متخصص و فوق تخصص از رشته های ریه و قلب از استانهای فارس، چهارمحال و بختیاری  و اصفهان (جمعا ۲۵ نفر)  در کارگاه شرکت داشتند.  

بیماران ریوی

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه