به مناسبت دهه مبارک فجر انجام شد؛

افتتاح ۲۳ طرح‌ عمرانی و خدماتی در شهرستان جرقویه

با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اصفهان ۲۳ طرح عمرانی و خدماتی شهرستان جرقویه با اعتباری بیش از ۴۱ میلیارد تومان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

افتتاح پروژه در خراسان رضوی

، مصطفی خضری معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان در جریان سفر به شهرستان جرقویه در ایام الله دهه فجر در جلسه شورای اداری و آئین بهره برداری از پروژه های عمرانی شهرستان با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران معجزه قرن بود، افزود: امام راحل با تأسی از اهل بیت (ع) و مشارکت مردم معجزه انقلاب اسلامی را رقم و معادلات جهان را برهم زدند.

خضری با اشاره به مقاومت غزه و گروه شبه نظامی که با الگوی انقلاب اسلامی در برابر یکی از ابر قدرت های ارتش دنیا در حال مبارزه و زمین گیر کرده اند، گفت: انقلاب اسلامی برکات زیادی برای مردم و مملکت داشته است به طوری که در چند دهه گذشته برای درمان بیماران نیاز به حضور پزشکان از هند، پاکستان و فیلیپین داشتیم ولی امروزه دانشمندان ما در موضوع سلول های دانش بنیان جزو  پنج کشور برتر جهان قرار گرفته اند. 

وی افزود: قبل از انقلاب اسلامی مسئولین برای هر اقدامی می‌بایست از آمریکایی ها و غربی ها کسب تکلیف می کردند ولی امروزه بدون حضور ایران در منطقه کارها و اهداف محقق نمی شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر