سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

شهردار اصفهان:

موزه «بلدیه» تا اوایل سال آینده در باغ زرشک اصفهان افتتاح می‌شود

شهردار اصفهان گفت: موزه بلدیه تا اوایل سال آینده در باغ زرشک افتتاح خواهد شد.

اولین نشست خبری علی قاسم زاده شهردار اصفهان
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

 ،علی قاسم‌زاده در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» درخصوص موضوعاتی همچون گالری‌های کتابخانه مرکزی، موزه هنرهای معاصر، موزه بلدیه و کارخانه ریسباف توضیح داد و گفت: موزه هنرهای معاصر در حال مرمت است و من به‌صورت مرتب در حال پیگیری هستم.

او ادامه داد: مرمت قابل پیش‌بینی نیست و باید در مراحل انجام کار به آن پی ‌برد؛ در واقع نمی‌توان گفت کار یک ماهه تمام می‌شود، زیرا مرمت کار حساس و ظریفی است و ممکن است در زمان انجام آن با مشکلاتی روبه‌رو شویم.

شهردار اصفهان با اعلام اینکه گالری‌های کتابخانه مرکزی شهرداری که محل نمایش هنرهای معاصر و مدرن بود، مرمت شده و به‌زودی وارد چرخه خدمت‌رسانی خواهد شد، اظهار کرد: همچنین تا اوایل سال آینده موزه بلدیه در باغ زرشک، محل سابق معاونت فرهنگی شهرداری افتتاح خواهد شد.

او خاطرنشان کرد: کارهای اساسی کارخانه ریسباف نیز انجام و تحویل آن به سازمان میراث فرهنگی در هیئت دولت مصوب شده است. شهرداری اصفهان نیز از قبل آمادگی خود را برای مرمت آن اعلام کرده است.

پایان مرمت موزه هنرهای معاصر تا نوروز ۱۴۰۳

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان هم گفت: پس از آغاز مرمت موزه هنرهای معاصر در ۲جبهه شمالی و غربی با مشکلات سازه‌ای سقف مواجه و مجبور شدیم کل سقف‌های این دو جبهه را باز کنیم. سپس متوجه شدیم که موریانه تیرهای اصلی سقف را از بین برده و باید تیرهای شش متری تعویض شود.

محمدعلی ایزدخواستی ادامه داد: با توجه به اینکه این بخش از سقف باید با مصالح عین‌به‌عین و نعل‌به‌نعل اجرا می‌شد، لذا جبهه کاری جدیدی ایجاد شد؛ همچنین در قسمت غربی با فرار پی مواجه بودیم که در برآورد اولیه مورد محاسبه قرار نگرفته بود، بنابراین نیازمند پی‌بندی و اصلاح ناکش‌ها بود که در زمان اجرا تحمیل شد.

او خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه موزه هنرهای معاصر یک بنای ارزشمند است و تمام این موارد باید با حساسیت دنبال شود، زمان مرمت افزایش یافت.

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه این سازمان تمام تلاش خود را برای بازگرداندن این موزه به چرخه فرهنگی شهر تا نوروز ۱۴۰۳ انجام می دهد، گفت: حرفه‌ای‌ترین آتلیه اصفهان که در زمینه سازه‌های سنتی در حال فعالیت است، در اختیار سازمان نوسازی و بهسازی است و موضوع مرمت موزه هنرهای معاصر با دقت نظر در دست پیگیری قرار دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر