سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

رییس کل دادگستری استان اصفهان:

اولویت اول دادگستری استان اصفهان، رسیدگی به پرونده‌ های مسن است

رییس کل دادگستری استان اصفهان بیان کرد: اولویت اول دادگستری استان اصفهان، رسیدگی به پرونده‌ های مسن و به تبع آن کاهش اطاله دادرسی است .

حجت الاسلام جعفری.
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

،حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین جعفری در دهمین نشست شورای مدیران قضایی استان بر اجرای برنامه‌ها در حوزه رسیدگی به پرونده‌های مسن تاکید کرد و گفت: اولویت اول دادگستری استان اصفهان، رسیدگی به پرونده‌ های مسن و به تبع آن کاهش اطاله دادرسی است و تمام ظرفیت‌های دادگستری معطوف انجام این امر خواهد شد.

وی بر انجام خدمت جهادی و تحول‌گرا توسط مدیران و مسئولان قضایی استان، تاکید و تصریح کرد: هر مدیر یا مسئولی که در نظام مقدس جمهوری اسلامی، مسئولیتی می‌پذیرد باید بداند با روزمرگی در انجام کار باعث پیشرفت و تحول در امور نمی‌شود و لازم است تمام انگیزه، توانایی و تلاش خود را در جهت انجام کار جهادی و تحولی، به کار گیرد و موجبات اعتلای نظام و کشور را فراهم کند.

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین جعفری افزود: به فرموده ائمه اطهار (علیهم‌السلام) رفع نیازها و احتیاجات مردم از بهترین نعمت‌های پروردگار است چرا که خداوند منان این فرصت را در اختیار بندگان خود گذاشته‌ است که با خدمت صادقانه و بی منت، در مسیر رسیدن به قله‌های انسانیت، گام بردارند.

رئیس دستگاه قضایی در ادامه دستوراتی در جهت انجام پیگیری‌های ویژه به منظور رفع دلایل اطاله دادرسی ، اجرای قانون انتشار و دسترسی به اطلاعات، اجرای قانون جدید شورای حل اختلاف،  استقرار قاضی کشیک، تکریم ایثارگران و جانبازان و خانواده‌ شهدا و ... صادر کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر