سرخط خبرها
  • AFC میزبانی تراکتور در عمان را تأیید کرد
  • کارت زرد مجلس به وزیر کشاورزی
  • بررسی ۴ سوال از وزیر ارتباطات درباره فعالیت پلت‌فرم‌های خارجی در مجلس
  • قاتل مسلح فراری در نور زمین گیر شد
  • اسقاط خودروهای فرسوده شامل پلاک‌های تاریخی نمی‌شود
  • قالیباف: تنگه هرمز تا رفع محاصره و تحریم نفت باز نمی‌شود
  • سخنگوی صنف جایگاه‌داران: در خصوص بنزین، ناترازی داریم ولی کمبود نداریم
  • نماینده مجلس: تا وقتی در شرایط جنگی هستیم بنزین گران نمی‌شود
  • ظرفیت پناهگاه‌های تهران برای ۳ میلیون نفر
  • پرونده مسکن مهر تا یک سال آینده بسته می‌شود
  • علی نژاد: انتخابات کمیته ملی المپیک هفتم دی‌ برگزار می‌شود
  • مسعود پزشکیان: دریافت هرگونه خدمت در کشور منوط به ارائه کد پستی و کد ملی می‌شود

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان:

مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای بهبود تولید امری ضروری است

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان گفت: مبارزه با قاچاق کالا و ارز در جهت بهبود شرایط تولید ضروری است.

دادستان اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سیدمحمد موسویان در جلسه کارگروه نظارت بر اجرای احکام پرونده های قاچاق کالا و ارز گفت: اجرای احکام مهمترین مرحله دادرسی بوده و اثر گذاری احکام قضایی در این مرحله نمایان می شود.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات جدی پرونده های مربوط به قاچاق کالا و ارز عدم دسترسی به متهمان و توقیف اموال آن ها در مرحله اجرای احکام است که به همین دلیل باید در مراحل اولیه تشکیل پرونده به گونه ای عمل شود که در اجرای احکام دچار مشکل نشویم.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اصل پیشگیری را در مبارزه با قاچاق کالا و ارز مهم بر شمرد و افزود: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز اجرای قاطعانه احکام قضایی بسیار راهگشا است و باید به گونه ای برنامه ریزی شود که هزینه جرم قاچاق برای قاچاقچیان افزایش یابد .

این مقام قضایی استان گفت: معمولاً قاچاقچیان کالا و ارز به صورت هماهنگ فعالیت دارند و اعضای این کمیته نیز باید با هماهنگی و استفاده از تمام ظرفیت های قانونی در جهت مبارزه و مقابله همه جانبه با قاچاق بسیج شوند.

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان در پایان بیان کرد: رویکرد مقابله باید در جهت حمایت از تولید داخل و رفع موانع آن باشد و دستگاه های متولی از تمام ظرفیت های موجود در راستای اجرای احکام پرونده های مربوط به مبارزه با قاچاق استفاده کنند و عزم دستگاه قضایی در این خصوص جدی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر