سرخط خبرها
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

آلودگی هوای اصفهان برای گروه های حساس

کیفیت هوای اصفهان امروز هفدهم آبان ماه با میانگین ۱۲۸ برای گروه های حساس درشرایط ناسالم ثبت شده است.

هوای ناسالم اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، وضعیت کیفی هوای اصفهان در  خیابان ۲۵ آبان و رهنان با ۱۰۹، پارک زمزم با ۱۲۳، خیابان‌های زینبیه و پروین با ۱۲۶، دانشگاه صنعتی با ۱۰۲، سپاهان شهر با ۱۴۲، خیابان فیض با ۱۲۰ و ولدان با ۱۰۷ AQI در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس است.

همچنین کیفیت هوا در خیابان احمدآباد با ۱۵۹، میدان انقلاب با ۱۵۳، بزرگراه خرازی با ۱۵۵ و کردآباد با ۱۷۳ AQI وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم شهروندان است.

امروز شاخص هوا در ایستگاه خیابان فرشادی با ۹۳، بولوار کاوه با ۶۵ و میرزا طاهر با ۹۱ AQI در وضعیت قابل قبول است.

درحال حاضر شاخص هوا در سجزی با ۸۶، مبارکه با ۸۹، شاهین شهر با ۷۴ AQI در وضعیت قابل قبول و قهجاورستان با ۱۷۸ AQI قرمز و ناسالم برای عموم شهروندان ثبت شد.

 ایستگاه سنجش آلودگی هوای شهرهای مجاور اصفهان از جمله خمینی شهر، زرین‌شهر، نجف آباد، منطقه صنعتی دولت آباد و کاشان قطع است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر