سرخط خبرها
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان:

خیرین مدرسه‌ساز فرهنگ خیراندیشی را رواج می‌دهند

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: کار خیر در همه‌جا پسندیده است اما هیچ کار خیری نظیر مدرسه‌سازی نیست چراکه هم بنای خیر نهادینه می‌شود و هم فرهنگ خیراندیشی رواج می‌یابد.

محمدرضا ابراهیمی

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، محمدرضا ابراهیمی در اولین جشنواره تجلیل و تکریم خیرین مدرسه‌ساز شهرستان خمینی‌شهر، اظهار داشت: خداوند تقدیر بعضی از انسان‌ها را به نحوی رقم می‌زند تا ماندگار شود و بنایی نفیس و ماندگار را پی‌ریزی کند.

وی ادامه داد: کار خیر در همه‌جا پسندیده است اما هیچ کار خیری نظیر مدرسه‌سازی نیست چراکه هم بنای خیر نهادینه می‌شود و هم فرهنگ خیراندیشی رواج می‌یابد.

ابراهیمی با اشاره به تربیت کودکان جهت نقش‌آفرینی در مدرسه بیان داشت: زمانی که دانش‌آموزی وارد مدرسه می‌شود نام نیک خیرین را بر تارک مدرسه می‌بیند و درس کار خیر را می‌آموزد و بدون بیان کلمه‌ای، عمل نیک آموخته می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: انسان خیر، تفسیرگر آیات قرآن کریم، سیره نبوی و سیره ائمه اظهار است که دانش‌آموز از نزدیک با این پدیده روبه‌رو شده و خود نیز دست‌به‌خیر می‌شود.

وی اذعان داشت: خیرین مدرسه‌ساز به‌نوعی شرکای تعلیم و تربیت هستند به‌نحوی‌که از قسمتی از مال و اموال خود دست می‌کشند و مال و اثرات آن را در مسیر دانستن، آموختن و تربیت‌شدن را تا سالیان سال ماندگار می‌کنند.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: در یک سال و نیم گذشته هر روز حدود ۳ کلاس درس کلنگ‌زنی یا افتتاح می‌شود که این کار بزرگ و نیک با همراهی خیرین انجام می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر