سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری نجف آباد در گفتگو با موج خبرداد؛

انجام ۷۳۳مورد حادثه و حریق طی پنج ماه گذشته در نجف آباد

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری نجف آباد گفت: در پنج ماه گذشته۷۳۳مورد حادثه و حریق توسط تیم های عملیاتی ایستگاه های پنج گانه سطح شهر نجف آباد انجام شده است.

مدیر آتش نشانی اصفهان

 امیرکاوه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، با بیان اینکه در پنج ماه گذشته تعداد  ۷۳۳مورد عملیات امداد و نجات و اطفاء حریق توسط نیروهای آتش‌نشان در تیم‌های عملیاتی ایستگاه‌های پنجگانه سطح شهر پوشش داده شد، بیان کرد: طی این مدت نیز  ۴۸۰ مورد عملیات در حوادث و ۲۵۳ مورد عملیات اطفاء حریق در مناطق مختلف صورت گرفته است.

وی با اشاره اینکه از مجموع عملیات‌های صورت گرفته این مدت، ۳۳ مورد از آتش‌سوزی‌ها مربوط به منازل مسکونی و ۲۴ مورد کارخانه، کارگاه و انباری بوده است، افزود: بیشترین فراوانی آمار حریق‌های پنج ماه گذشته، حریق وسایل نقلیه با تعداد ۴۳ مورد بوده، که با اقداماتی نظیر بازدید سیستم برق و سوخت‌رسانی خودرو می توان بسیاری از این اتفاقات را پیشگیری و مدیریت کرد وی گفت: با توجه به تعداد و زمان حوداث رخ داده در منازل و خودرو تجهیز و آگاهی از شیوه استفاده از آن در زمان حریق به دستگاه خاموش کننده ضروری است.

آتشیار امیر کاوه از مجموع حوادث گزارش شده در پنج ماه گذشته تعداد  ۲۲۰ مورد حوادث را مربوط به حیوانات و ۶۶ مورد محبوسی در آسانسور بوده که این آمار بر لزوم توجه دقیق‌تر و نیاز بازرسی ماهانه و اخذ مجوزهای استاندارد فنی در استفاده ایمن از این تجهیزات را بیش از پیش نمایان می کند.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری نجف آباد در پایان از تمامی شهروندان فهیم نجف‌آباد خواست تا با رعایت موارد ایمنی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری نجف‌آباد را در انجام امور محوله یاری نموده تا با تعامل صورت گرفته و رعایت اصول ایمنی بیشتر شاهد کاهش بروز هر گونه حریق، حادثه و خسارت های مالی و جانی در جامعه باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر