سرخط خبرها
  • دعوت از لژیونر دورگه جدید به اردوی تیم ملی بسکتبال
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند

معاون استاندار اصفهان در جلسه ستاد اربعین تأکید کرد:

امکانات و ظرفیت استان برای بازگشت زائران حسینی بسیج شود

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: در ایام پیش رو علاوه بر ازدحام عزیمت زائران شاهد بازگشت تعداد بسیاری از زوار حسینی نیز هستیم که بایستی طبق برنامه‌ریزی انجام شده برای بازگشت زائران نیز تمام ظرفیت استان را بسیج کنیم.

جان نثاری

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، محمدرضا جان‌نثاری در جلسه ستاد اربعین استان، ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی (ع)گفت: در سراسر کشور به لطف خداوند متعال و اهل بیت(ع) اعزام بی‌نظیر زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با کمترین مشکل در حال انجام است.

وی ادامه داد: برای این مهم اقدامات بسیاری برنامه‌ریزی شده بود که از جمله مهمترین اقدامات می‌توانیم به هماهنگی در حوزه حمل‌ونقل زائران اشاره کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان بیان کرد: اگر ظرفیت استان به کمک اعزام زائران نیامده بود، حمل‌ونقل زائران با سرعت و سهولت انجام نمی‌شد از این رو قدردان همه دست اندرکاران این حوزه هستیم.

جان‌نثاری متذکر شد: در ایام پیش رو علاوه بر ازدحام عزیمت زائران شاهد بازگشت تعداد بسیاری از زوار حسینی نیز هستیم که بایستی طبق برنامه‌ریزی انجام شده برای بازگشت زائران نیز تمام ظرفیت استان را بسیج کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در برابر زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) هر چه داریم در طبق اخلاص می‌گذاریم، در ایام اربعین حسینی تلاش بیشتری را انجام می‌دهیم تا زائران حسینی با کمترین دغدغه به شهرها و محل سکونت خود بازگرداند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: با پیشنهاد اداره کل راهداری استان می‌توانیم از فرصت تعطیلی چهارشنبه، پنجشنبه بعنوان آخرین روز کاری هفته و جمعه استفاده کنیم و قریب به ۱۰۰ درصد ناوگان دستگاه‌های اقتصادی استان را در اختیار طرح اداره کل راهداری استان برای بازگشت زائران قرار دهیم.

جان‌نثاری افزود: همچنین می‌توانیم از ظرفیت خودروهای ون و مینی بوس که متعلق به دستگاه‌های استان هستند، برای حمل‌ونقل زائرانی که از استان اصفهان قصد عزیمت به استان‌های همجوار دارند نیز استفاده کنیم.

وی متذکر شد: در حوزه تاکسیرانی نیز، شهرداری تاکسی‌های بین شهری را بسیج کند تا تنوع ناوگان حمل‌ونقل برای زائران وجود داشته باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان عنوان کرد: همه امکانات استان در این راستا بایستی بسیج شود.

جان‌نثاری با اشاره به مظلومیت زوار پاکستانی اباعبدالله الحسین (ع) گفت: در جوار پایانه‌ها مکان‌هایی برای اسکان موقت هم استانی‌ها و زوار پاکستانی در نظر گرفته شود و به زائران پاکستانی که قصد زیارت حضرت معصومه(س) و امام رضا (ع) را دارند به چشم مهمانان ویژه اصفهان نگاه شود‌.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر