سرخط خبرها
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت
  • تفاهم‌نامه ریلی منطقه آزاد ارس و راه‌آهن امضا شد
  • تارتار: حضور در مسابقات آسیایی حق ما بود/ منتظر رأی استیناف می‌مانیم
  • تأکید اژه‌ای بر تکریم هر چه بیشتر مراجعان به پزشکی قانونی
  • آماده‌سازی ۱۳ پارکینگ در حاشیه آزادراه تهران–کرج–قزوین برای مدیریت تردد
  • استقرار کلاه‌سبزهای ارتش در مرزها‌ی ایران
  • سایت یونانی: طارمی آماده ترک المپیاکوس
  • سرپرست وزارت دفاع:‌ بدون تردید به هرگونه نقض مفاد آتش‌بس، پاسخ خواهیم داد
  • رئیس جمهور: کشور به ‌عمل و تلاش نیاز دارد نه ادعا و شعار
  • رونمایی از نرم‌افزار جامع زائر قائد تسهیل خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید

فرمانده انتظامی استان اصفهان خبرداد؛

انهدام باند سارقان میلیاردی منازل در اصفهان / اعتراف متهمین به ۳۰ فقره سرقت

فرمانده انتظامی استان اصفهان از دستگیری اعضای باند ۳ نفره ای که بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال از اموال منازل را به سرقت برده بودند، خبر داد.

جمع‌آوری سارقان و خریداران اموال مسروقه

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سردار حمید علینقیان پور بیان داشت: در پی شکایت تعدادی از شهروندان اصفهانی مبنی بر سرقت اموال از منازل آنها  موضوع شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان دستبرد به این منازل  در دستور کار ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان پس از بررسی محل های وقوع سرقت و انجام یک سری اقدامات علمی و تخصصی و همچنین جمع آوری سرنخ های موجود در منازل نهایتاً رد پای باندی ۳ نفره را در این سرقت ها به دست آورده و با شناسایی هویت اصلی آنان دریافتند که این افراد جزو مجرمان غیربومی و در حرکت هستند که علاوه بر اصفهان در استان های تهران و مازندران نیز مرتکب سرقت شده و  آخر هفته ها هم به استان اصفهان آمده و دست به سرقت می زدند و بلافاصله نیز از استان خارج می شدند.

فرمانده انتظامی استان اصفهان اظهار داشت: تحقیقات در این خصوص ادامه داشت تا اینکه با رصد هوشمندانه صورت گرفته مشخص شد سارقان در یکی از مناطق استان تهران حضور دارند که کارآگاهان سریعاً با اخذ نیابت قضائی به این استان عزیمت و طی یک عملیات ضربتی هر ۳ متهم را در مخفیگاه خود دستگیر و به پلیس آگاهی استان اصفهان منتقل کردند.

سردار علینقیان پور با بیان اینکه در بازرسی از مخفیگاه متهمان مقادیری طلا، سکه، ساعت های گران بها، ارز و گوشی های مسروقه به  ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال کشف شد، اظهار داشت: اعضای این باند در اعترافات خود به سرقت از  ۳۰ منزل  در اصفهان اقرار کردند که ارزش اموال به سرقت رفته توسط آنان توسط کارشناسان مربوطه بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به تحویل متهمان به مرجع قضائی خاطر نشان کرد:  از ابتدای سال جاری تا کنون  ۸۴ باند سازمان یافته جرم سرقت توسط کارآگاهان پلیس آگاهی این فرماندهی شناسایی و منهدم شده که  از این تعداد ۲۱ باند سارقان غیر بومی و درحرکت بودند که آخر هفته ها از منازل سرقت می کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر