سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

رییس کل دادگستری استان اصفهان:

راه دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی حرکت در مسیر نورانی شهداست

رییس کل دادگستری استان اصفهان اظهار کرد: وظیفه ما در درجه اول تکریم و تجلیل شهدا و خانواده های معظم شهدا و مهمتر از آن پیمودن و ادامه دادن مسیر نورانی آنان است .

حجت الاسلام جعفری.

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان،حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین جعفری در آیین بزرگداشت سالروز شهادت شهید لاجوردی و تجلیل از مقام شهیدان مدافع امنیت بیان کرد: شهدا در محضر خدای متعال متنعم و شاهد و ناظر و حاضر هستند؛ در این دنیا چراغ راه و راهنمای همه هستند و در آخرت هم در کنار انبیا و اولیای الهی مقام شفاعت دارند.

وی افزود: چه چیزی بالاتر از این که خداوند متعال جایگاه شهید و شهادت را ستایش کرده و همه ما باید به مقام و جایگاهی که خدای متعال به شهید و شهادت داده است غبطه بخوریم.

حجت الاسلام و المسلمین جعفری اظهار کرد: وظیفه ما در درجه اول تکریم و تجلیل شهدا و خانواده های معظم شهدا و مهمتر از آن پیمودن و ادامه دادن مسیر نورانی آنان است و از خدای متعال می خواهیم در مسیر تحقق اهداف والای شهیدان در دفاع از ارزش های اسلامی و انقلاب اسلامی، دفاع از امنیت پایدار نظام و مردم یاریگر ما باشد.

رییس کل دادگستری استان اصفهان در بخش پایانی سخنان خود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید لاجوردی گفت: این شهید عزیز پیش از انقلاب و در مسیر مقابله با نظام شاهنشاهی، انواع و اقسام شکنجه ها را تحمل کرد تا جایی که رهبر انقلاب وی را عنصر پولادین انقلاب خطاب نمودند و درس بزرگ شهید لاجوردی استقامت و  ثبات قدم در مسیر انقلاب و مبارزه با تبعیض و  نفاق و فتنه بود که امیدواریم بتوانیم از ایشان درس بگیریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر